Výběr velikost ok v CST mikrovlnné Studio

E

emmagood

Guest
Ahoj, já jsem se snaží simulovat strukturu s 1 um. jako nejmenší rozměr. Má někdo ponětí, co oko nastavení bych měl mít:-D. Já používám CST 2010 jako nástroj a frekvenční rozsah je 0-40 GHz. Díky, Emma.

Můžete začít s desetina pravidla (10 buněk na vlnové délce maximální frekvence), které však nemusí konvergovat ke správnému výsledku. Po počátečním simulace vidět, co se děje v té minimální rozměrové část. pokud vidíte velké změny budicího proudu v blízkosti minimální rozměrové část pak může být nutné zvýšit hustotu sítě. Pokud je celková velikost ok bude obrovský, pak si může myslet, regionální manuálu záběru. G86

Myslím, že 10 článků / lambda je dost jsem se zeptat CST Application Engineer, řekl, že stačí, je-li u zvýšit malý rozdíl se objeví

Myslím, že u můžete vzít 20 buněk je lepší tuto velikost buňky mi lepší výsledky s měřící

Díky G86, abdoegg a aaea3 za vaši pomoc. Budu se snažit tyto ven.

Myslím, že u můžete vzít 20 buněk je lepší tuto velikost buňky mi lepší výsledky s měřicí
Já jsem se u, ale hovoříme-li o velké plochy, jako sady a parabolické reflektory, myslím, že 10 článků / vlnová délka je vhodné, že to, co se týká

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back