Výdaje generátor náhodných čísel na základě chaotické design mi pomohl

J

jodenma

Guest
Teď jsem třeba navrhnout jednu Výdaje generátoru náhodných čísel na základě chaotické, ale teoreticky simulaci výsledek cann't pass sp800-22, možná i třeba změnit mé teorie equation.help mě, můžete mi poradit, díky.

Mimochodem, já chci vidět nějaký článek o generátoru náhodných čísel na thaotic teorii, můžete mi pomoct.

Ahoj, jodenma, jsem ve vaší práci zajímá, je to čistě logický obvod k provádění těchto generátor náhodných čísel?

Možná to není přesně to, co jste po, ale já bych použít "bílého šumu", a právě digitalizovat svůj výstup. Pokud použijete 8-bit rychlý A / D převodník máte 256-číslo generátoru náhod, používáte-li 16-bitový A / D máte číslo 65536 generátoru náhod ...

To je dobrý nápad, ale jak se smysl pro bílý šum? pouze pomocí ADC, a pokud ano, měl by bílý šum signál zesílen. Další otázkou je, jak prokázat svou Radom číslo je pravda? Thansk předem!

Navrhoval bych použít několik kruhu oscilátory, kde jsou střídače provádí slabé tranzistory. Tepelný šum bude produkovat chvění. Za předpokladu, že máte 4 z nich, kde typické střední frekvence pro každý oscilátor je prvočíslo, dostanete velmi dobré semeno pro náhodný generátor.

tam jsou některé buněčné automatas, který generuje pseudo-náhodných čísel.

NSA v USA říká, že galaktické hluk je nejlepší náhodné zdroje. Viděl jsem několik systémů, kde je náhodná změna v čase přístup k disku slouží jako semeno. V tepelný šum - ADC přístup nad Domnívám se, že jen nízké bity použít pojistit skutečné náhodnosti. K otestování výsledků, které můžete udělat FFT a uvidíme, jestli spektra je plochá. Další možností je provést výpočet autokorelační a zjistit, zda jedna nebo více posouvá od všech dát nulovou hodnotu.

nyní více populární Výdaje náhodný generátor se opírá o bílý šum. standardního testu všech nejvíce, je NIST fips140-2 nebo sp800-2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back