Výkonová elektronika - Rectifier Problém Help!

K

Kenny_2009

Guest
Ahoj členů fóra, snažím se připravit na mou závěrečnou zkoušku, a já jsem zmatená o jednom z usměrňovače problému, který by mohl být požádán ve finále. Já bych opravdu ocenil, pokud někdo mi může pomoci na to! Zde je problém Schéma: já jsem attched to pod Vs = Vm Sin (wt + a) (tj. V3 v pic) a = Zahájení úhel, a> 0 β = Vedení úhel; β

Je nám líto! Moje chyba, jsem připojen obrázek nahoře ve svém prvním příspěvku. Díky, že jste mi vědět. Nebo zkuste tento http://img442.imageshack.us/my.php?image=65682914lj8.jpg [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 hodina 38 minut: [/ color ] [/size] Jakékoliv myšlenky? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 hodina 7 minut: [/color] [/size] Mám Závěrečný test zítra, ocenil bych o někom, by mi mohl pomoci zde.

Myslím, že ... 2. D1 aktuální je nulová při negativním prohlídkou zdroje 4. Neexistuje žádný stejnosměrný proud, jak diody blok, který dc zdroj ... ah zbytek, bylo to tak dávno, sorry

Ano, je to definatley vypadá jako jeho dávno pro vás. lol

Chtěli byste se podělit o své myšlenky? co je to, že pro vás těžké o tom? Za předpokladu, že všechny komponenty jsou ideální tam není mnoho co učit od tohoto problému (až na to, že je velmi pult-intuitivní). Možná jsem úplně vedle, ale myslím, že tam jsou lepší otázky pro zkoušku, tohle není "vzdělávací". Hodně štěstí s vaším zkoušku!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back