výkonu AT89C51

I

indynetra

Guest
Ví někdo to uC je vhodný i pro spotřebitelské použití? Jsem plánování pro uvolnění výrobku založené na tomto uC protože jeho láce, IO a spoustu codememory.Já většinou vítá další openion o tomto uC

Pro spotřební elektroniku, tato mikro se dobře hodí.Je to jen trochu vnímavý na hluk a někdy způsobuje hangups.EMI výkon není moc dobré.Ale s řekl, že jsem použil více než 30.000 kusů z nich v posledních letech v conusmer obvodech.Pokud máte dobrý zdroj napájení, funguje hladce.Pokud dont, ujistěte se, že použití nějakého procesoru monitoru.

děkuji za Vaši odpověď, může být přípravek používat ve vysokých emi ohrožených oblastí, můžete říct, anyother 51 série to je dobře hodí v průmyslovém prostředí?
thx
indy

Pokud máte pohled na architekturu 8051, možná si všimnete, dvě věci, které nejsou velmi dobře plánována s EMI v mysli.Jedním z nich je pin EA vydává na vysoké frekvenci, a druhým je předěl-by-6 hodinové sazby.Jak jsem řekl, myslím, že byste mohla najít odpověď sami.Zkuste použít čip, který tyto problémy vyřešit.Například, tam jsou Philips částí, které mají bránit EA funkce, která vypne signál EA, pokud nepoužíváte externí paměti.Předěl-by-6 problém řeší mnoho společností, jako je Philis, Winbond, dallas, atd.

Thanks for your suggestion, můžete říct, anyother 51 série to je dobře hodí v průmyslovém prostředí?
Jsem rozvoj klon ATS90S8515, ale možná vám bude vyhovovat.

Pokud vím, MCU mají ST mají také silnou schopnost, kdy čelí EMI a ESD testování.Budou použity tradiční desgin strategie z Buttom až a vlastní rozložení.

V Markey MCU, mnoho z MCU byla použita design TOP-design flow.

visualart napsal:

Jsem rozvoj klon ATS90S8515, ale možná vám bude vyhovovat.

KDR na podporu 1620 uC dobře.Tento přístroj je jádro je X86.Má dvě UART, a dva MII.Může běžet pod 100MHZ.
Také toto zařízení je velmi levné.

AT89S51 je lepší než AT89C51, a to je také velmi levné.
http://www.atmel.com/dyn/products/product_card.asp?part_id=1917

Hi indynetra,

Pokud hledáte robustní EMI nahoru, mohu navrhnout vám PIC-rodinou z
Microchip.Mají několik funkcí, jako je Burn-out detekce, řádné
POR, které pomohou dělat EMI-stabilní konstrukce.

Nashledanou

mr_ghz napsal:

Hi indynetra,Pokud hledáte robustní EMI nahoru, mohu navrhnout vám PIC-rodinou z

Microchip.
Mají několik funkcí, jako je Burn-out detekce, řádné

POR, které pomohou dělat EMI-stabilní konstrukce.Nashledanou

To je také můj názor, že Microchip PIC (16F877 například) se chová velmi dobře podle EMV, mnohem lepší než Philips 89C51RD2 například.

pozdravy

Hi ME,

uuups, malý překlep ...Jistě jsem na mysli Brown-out.Omlouvat se

Nashledanou

nazdar,
Chtěl bych vědět, dostupnost AVR rodina v Indii.Myslím, že AVR by měla zahrnovat do naší nové připravované projekty.díky za vaše všechny sugetions
indy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back