Výpočet délky

A

Aamir Asghar

Guest
Chci se připojit délky metr pro výpočet délky tkaniny s PLC může mi někdo říct postup, nebo vhodné hardware pro dělání tak.

Dobrý den Aamir Asghar,

Můžete to udělat pomocí kolečka (případně potažené pryží), vázanou na inkrementální snímač.Kolo otáčí lisování hadřík na válec, který řídí hadříkem.
Enkodér připojení na bude záviset na konkrétní značku PLC, který používáte.

S pozdravem

Díky Jorgito za rychlé odpovědi

Chci používat Mitsubishi PLC, ale prosím, může u řekni mi nějakou specifikaci snímače nebo nějaké informace o encoder s elektrickým diagram.

Dobrý den Aamir Asghar,

Saddly, nejsem obeznámen s Mitsubishi PLC.V případě rychlého vyhledávání v Mitsubishi webové stránky jsem neviděl model, který jednoznačně vysokorychlostní čítač vstup (které budete potřebovat).Třeba můžete najít adekvátní model.
Mezitím, zde máte manuál pro jinou značku PLC, která ukazuje, jak se připojit snímač k PLC.

Doufám, že to pomáhá a nejlépe jde!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj všichni

Snažím se vybudovat databázový systém pro kontrolu stroje látky pomocí Mitsubishi plc nebo Siemens S7 200, tj. přestaneme-li stroj po x meters.We mít data na obrazovce a po oddělení můžeme vzít výtisk.
Z tohoto budu používat kolo, které propojí s pultem, tj. pokud kolo poloměr je 200 mm a pět otáček počítadlo počítá ten, který znamená, že máme jedno m délky.
Problém je, že, je to možné uložit hodnotu v rozporu s některými kde a zobrazit tak, že máme délku a můžeme udržet data.

Dobrý den, opět,

Je to jen záležitost programování PLC a propojení s vaší obrazovce.Dalo by se program paměť FIFO se zaregistrovat aktuální a starší počítadlo měření, například.

Pokud jde o tisk, některé PLC obrazovek má výtisk kapacity.

Jde o

Ahoj!Pokud jste jen chtěli vypočítat a zobrazit délkách od enkodér, můžete použít kvadratura na PC rozhraní z USDIGITAL.
Podívejte se na to.

http://www.usdigital.com/products/interfaces/pc/serial-bus/ad4b/ # popis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back