Výpočet elektrický tok generovaný drátu INTECON

C

carbon9

Guest
Vážení, jak mohu spočítat elektrický tok generovaný drátem propojovací křemíku za předpokladu, že vím, že 3-D rozložení náboje (RHO (r)) ve 3-D drátu propojit, jak je uvedeno níže? Budu používat tok pro výpočet parasitc indukčnost L = d (tok) / d (I))
28k11k3.jpg
S pozdravem

Jak hloupá jsem! :)) L = magnetický tok / proud, v pořádku. Takže, jak jsem vypočítat magnetický tok z hustotou náboje Rho (r)? Všimněte si, že nemám žádné časové závislé proměnné. Mám jen časově nezávislý ró (r), Veff (r) a I. pozdravem a díky Erikl.

[Quote = carbon9] Tak, jak mám vypočítat magnetický tok z hustotou náboje Rho (r)? Všimněte si, že nemám žádné časové závislé proměnné. Mám jen časově nezávislý ró (r), Veff (r) a I. pozdravem a díky Erikl. [/Quote] Myslím, že to není správná metoda pro výpočet L. Pro výpočet L přes L = d (mag. tok) / dI nebo L = Ui-/ (di / dt) je třeba zvážit, self-indukční chování, a to není možné bez časového závislosti. Pokud potřebujete L počítat od statických hodnot, je nutné vypočítat to z čistě fyzikální (geometrické a materiálové závislé) hodnot. A pak hustota náboje je k ničemu. Na zdraví, erikl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back