Výstup fázi komparátor

S

suhas_shiv

Guest
Navrhl jsem komparátor.Výstupem fáze se skládá z PMOS a NMOS tranzistory (stejně jako v operační zesilovač výstupní stupeň).NMOS je v triode regionu a věřím, že by to mělo být, když PMOS je v nasycení.Jen chtěl vědět, jestli někdo si myslí, že pokud oba by měly být v saturaci.

Díky

Myslím, že NMOS a PMOS mohou pracovat v triode a sytosti bez problémů.
Tato situace používaná v železniční na železnici (MOSFET), op-zesilovače.

Můžete vidět: TLC272
(Že to není železniční dopravy na železnici, ale zahrnují i negativní železnici)

V tomto příkladu N4 fungovat v obou regionech (trioda a saturace)
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Můj problém je ... Já jsem navrhl hysterisis komparátor., dvoustupňové komparátoru a komparátor západku.

Obvod funguje, ale napětí uvést 0 je 0V a 1 je 0.5V.

To je příliš malý.Ive zkuste zvětšit šířku, ale stále didnt dávat velký účinek.

Když jsem kontroloval většinu tranzistoru je lineární nebo mezní region.Jak se k nasycení je?

Může někdo poskytnout představu o tom, co dělat .... na jeho zvýšení až na 3,3 V.

Budu raději zámek komparátor.

Díky, je předem.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Přejete si, aby se zvětšila hystereze okna nebo nevyvážení vstup komparátoru v jpg soubor?

Při jednání s komparátorem design, který je společný pro vaše fáze zařízení, aby se produkce v saturaci nebo triode region jako výstup buď jít vysoká nebo nízká.

suria3 napsal:

Při jednání s komparátorem design, který je společný pro vaše zařízení výstupní fáze, které mají v saturaci nebo triode region jako výstup buď jít vysoká nebo nízká.

Amic napsal:suria3 napsal:

Při jednání s komparátorem design, který je společný pro vaše zařízení výstupní fáze, které mají v saturaci nebo triode region jako výstup buď jít vysoká nebo nízká.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back