Výstup swing & ICMR

L

ljy4468

Guest
Ahoj všichni?
Mám nového v tomto fóru
Mám pochybnosti o operační zesilovač
I navržen plně diferenciální vrásová cascode operační zesilovač pomocí hspice
a chci změřit výstupní swing a vstupní rozsah
jak se mohu měřit pomocí Hspice?

prosím řekněte mi jak na to

díky
Hezký den

Pro výstup houpačka, musíte zamést vstupy differentially.Pro ICMR, musíte zamést obou vstupů současně.

takže pokud chci najít počasí CMFB může fungovat v produkci řady, i potom, jak mám postupovat? smést vstupní společného režimu napětí a pak sledujte výstupní napětí počasí je očekávaná hodnota?
kienhuy napsal:

Pro výstup houpačka, musíte zamést vstupy differentially.
Pro ICMR, musíte zamést obou vstupů současně.

Děkujeme za vaši odpověď.
ale já nerozumím, co to má znamenat
za jednolůžkový skončil mohu měřit ICMR s negativním
zpětná vazba.Ale jak můžeme plně diferenciál?
DC smést obou vstupů?
Prosím, řekněte mi snadněji ~

ljy4468,
Chcete smést vstupů differentially, musíte mít společný režim zdroj a diferenciální zdroj při každém vstupu.Například na pozitivní vstup je Vcm a 0,5 * Vac.Na negativní vstup, je Vcm a napětí-kontrolované zdroj napětí s hodnotou -0,5 * Vac.Pro vaše zametat, musíte jednoduše smést se 0,5 * Vac zdroje na kladný vstup.

winsonpku,
Pro CMFB, měli byste také zkontrolovat stabilitu CMFB smyčky, protože jste se také zajímali o vlastnosti střídavého napětí SP.Viz Gray a Meyer knihy pro lepší analýzu.

pro výstup houpačka, měli byste si dát Diferencov sigal.which keinhuy řekl, že většina thing.you Měl by být stanoven názvem vid napětí, a pak dát 0.5vid-0.5vid a dát dva vstupní porty, pak stačí smést vid.
pro diferenciální výstup, meaure se ICMR je stejný jako jediné skončily-výstup.
plně differental zesilovač, máte inn INP a dva vstupní porty, pak outn a výst Obě odpovídající ports.you musí ujistit, že se vztah mezi vstupní a výstupní porty ports.you může zvýšit hostinec, pak je výstupní uzel volatge nárůst je outn , další se outp.you můžeme smést některý ze dvou vstupních portů.
Pokud budete chtít smést se inn, pak musíte krátké outn s inp.then se overlaped kraj (outn = hostinec) je ICMR.
je to jasné?
ljy4468 napsal:

Děkujeme za vaši odpověď.

ale já nerozumím, co to má znamenat

za jednolůžkový skončil mohu měřit ICMR s negativním

zpětná vazba.
Ale jak můžeme plně diferenciál?

DC smést obou vstupů?

Prosím, řekněte mi snadněji ~

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back