Výstupní impedance

A

ahmad_abdulghany

Guest
Jak mohu získat vyjádření k výstupnímu odporu super cascode uvedené operační zesilovač? jakoukoliv pomoc. Díky

Udělal jsi chybu na obrázku, protože jste zapomněli MOS zdroj proudu. VG =- A * Vx, Vs = Vx => IDS =- GM (+1). Takže I1 není aktuální koryto ro. (I1 = Iro + IDS) Tento okruh má zpětnou vazbu, a výstupní impedance také mohlo být snadno eavaluated o Blackman vzorce. Loook na straně 310 z Razavi knižní design mpof analogových integrovaných obvodů.

Jeden může dostat Rout výraz-li dělat malé analýzu signálu. Intitutively můžeme odvodit na stejný výsledek. Op-amp zvyšuje transconductance na NMOS s faktorem (+1), takže nová transconductance je GM (+1). Zbývající struktura (vyjmutí operační zesilovač) je cascode s RO1, jako je odolnost zdroj degenerace. Oponování cascode struktura je dána gm1ro1ro2 ale tady stejný výraz bude GM (+1) ro1ro2. Jiný způsob, jak se dívat Totéž Vx je v podstatě konstantní a Vb DC bude mít to stejné napětí. Jakákoli změna v Vx uzlu nezmění současnou hodnotu v RO1 nebo oponování vysoké impedance hodnotu. díky, Bharat

se můžete obrátit v knize, než analyzovat jej vést ze dvou hledisek.

Myslím, že Rout ≈ ro (s velmi dobrým odhadem), protože operační zesilovač zisk je velmi vysoká a bod X je zdroj napětí s velmi nízkou impedancí jeho impedance ≈ ot / . Na druhou stranu můžeme považovat tranzistoru M , působí jako zdroj proudu. ekvivalentní odpor tranzistoru je možné paralelně s odporem ro Pozdravy Davood.

[Quote = Davood Amerion] Myslím, že Rout ≈ ro (s velmi dobrým odhadem), protože operační zesilovač zisk je velmi vysoká a bod X je zdroj napětí s velmi nízkým impedance. Na druhou stranu můžeme považovat tranzistoru M , působí jako zdroj proudu. ekvivalentní odpor tranzistoru je možné paralelně s odporem ro Pozdravy Davood. [/quote] Je mi líto, ale vaše, že je falešné, jen jsem se zmínil, že k objasnění. Výstupní odpor není rovno ro ale jak jsem zmínil výše v obrázku. Mimochodem, mohl bych ukázat na výše uvedené oblasti (na obrázku), to může být jednoduše dostali, pokud si myslíte, že ve výše uvedeném MOSFET jako další s vyšším GM tj. Gm nového = (1 +) GM MOSFET. proto Rout = Gm nové x (....), jako je uvedeno výše. A děkuji vám za odpověď Davoood, Ahmad

Omluvte mě! ale myslím, že moje myšlenka není pravda!

[Quote = ahmad_abdulghany] Jak mohu získat vyjádření k výstupnímu odporu super cascode operační zesilovač ukazuje? jakoukoliv pomoc. Díky [/quote] Na obrázku ukazuje na svorkách operačního zesilovače mohou být vyměněny. Kladného pólu operačního zesilovače by měl být připojen k uzlu X, aby negativní zpětná vazba, jak config CS. bude mít inverzní výstup z daného vstupu. Jakékoliv připomínky? díky, Bharat

Je-li + a Ive-ive terminály jsou prohozeny operační zesilovač zvyklý pracovat jako zesilovač. Takže pupose okruhu převýšení má být dosaženo. Spíše by se mohlo začít pracovat jako druh obvodu spouště Schmitt. Prakash.

Pokud + Ive-ive a terminály jsou prohozeny operační zesilovač zvyklý pracovat jako zesilovač. Takže pupose okruhu převýšení má být dosaženo. Spíše by se mohlo začít pracovat jako druh obvodu spouště Schmitt.
To není pravda. Neexistuje žádná inverze od brány ke zdroji tranzistoru, takže operační zesilovač je poskytování zpětné vazby (podle potřeby) a zvýšení výstupní impedance obvodu.

Davood Amerion píše:
Myslím, že Rout ≈ ro (s velmi dobrým odhadem), protože operační zesilovač zisk je velmi vysoká a bod X zdroj napětí s velmi nízkou impedancí jeho impedance ≈ ot / . Na druhou stranu můžeme považovat tranzistoru M , působí jako zdroj proudu. ekvivalentní odpor tranzistoru je možné paralelně s odporem ro poit X nelze consided jako falešná ground.because bod X je přes dvě větve (jedna je operační zesilovač, druhý je M) , takže napětí X lze změnit. tak Rout nelze odhadnout, jak ro. liccAMS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back