V omezené, neustále jsem podpořit konvertor (pro nabíječku baterií)

U

uoficowboy

Guest
Ahoj - rád bych vytvořit obvod, který poplatky vysoké napětí akumulátoru.Balíček začne se na 30V odchází a bude se plně na 43V nebo tak.Budu mít 12VDC vstup.Rád bych, aby poplatek za konstantního proudu, až se dostane do pack 43V, a pak chci udržet konstantní napětí, přičemž proud se zužuje off.Budu mít mikrokontrolér, který může dohlížet na do jisté míry - ale rád bych všechno, co nejvíce, aby byly zpracovány zvláštní DC / DC controller.

Můj nápad je použít jednoduchý DC / DC měnič, který má zvýšit napětí zpětné vazby pin.Řekněme, že odkaz je 1V.Řekněme, že chci, aby poplatek za 5A.Já bych pak zkrat rezistor na vysoké straně baterie s vysokou boční proud monitoru sledovali.To by vytvářet důvod odkazuje signál 0.2V / A.To by se dostat při započtení signál, který se rovnal (napětí baterie - 40) / 3, s výjimkou, že signál nebude řízený pod nulu., Že částka bude zapracována do zpětné vazby kolík zvýšení převodníku.Takže myšlenka je jednoduchá, že při balení napětí pod 40V pouze aktuální ovlivní napětí na pinu zpětnou vazbu, zatímco jakmile se dostanete kolem 40V Pack napětí začnou být přidány do aktuální signál, zpomaluje sazba poplatku až to klesne na nulu.

Jakékoliv myšlenky?To mi dává smysl, i když jsem stále snaží přijít na to, jak to udělat něco z toho.Například - Obávám se, že stávající nadhodnocené smysl amp bude vidět hodně vysoké rychlosti společného režimu hluk.Budu muset najít část s opravdu dobrý PSRR.

Díky!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back