K
KUI
Guest
Ahoj, model SPICE MOSFET, lze definovat Jak jsem LAMBDA jako brána napětí závislý parametr? Mockrát vám děkuji, já jsem s použitím obou PSPICE a ngspice. Nejlepší, Kui
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, SPICE model MOSFET, lze definovat Jak jsem LAMBDA jako brána napětí závislý parametr? Mockrát vám děkuji, já jsem s použitím obou PSPICE a ngspice. Nejlepší, Kui
Měli jste na mysli vyzkoušet vyšší stupeň MOSFET model? Je možné doplnit PSPICE s veriloga? Díky moc za vaše explaination.Model parametry nejsou samy o sobě stát-variabilní. Pokud chcete, chování, které vlastní modely nepodporují, budete muset doplňovat s kontrolovaným zdroj nebo veriloga. Zjistil jsem, že veriloga velmi užitečné při přidávání "nonidealities" na MOSFETy. Pokud se snažíte napodobit efekt Brzy potom lambda není to pravé "klika". Podobně pro DIBL. Možná budete muset jít do "pokročilejší" model, nebo pokud to nebude pracovat pro vás, **** kompozitního modelu.