v

M

mstripman

Guest
Hi All,

Teď pomocí IE3D v 9.33.V tomto, pro vykreslování grafu není žádné ustanovení použít souladu s různými styly, jako je označeno, přerušované a tak dále.Musím spiknutí Smith Chart a vyzařovací diagram v černé a bílé ukazuje srovnání několik případů, u nichž budu muset použít tratích s různými styly.Může někdo navrhnout nějaké metody dělají.Je třeba wud gr8 pomoc.

S pozdravem
mstripman

Ahoj, mstripman:

Děkuji Vám za vysílání.Na displeji, my jsme zavedly linek různých stylů interně.Nicméně jsme se dát kontrolu v grafu.Máme jí umožní, aby si uživatelé mohou vybrat různé styly pro něj.Děkuji Vám za komentář.

Pozdravy.

import prubířským kamenem soubor (sp) v MATLABu, a pak můžete plot data tak, jak chcete.

BTW, pokud jste si je MATLAB toolbox RF, změnit název "sp" soubor "S1P", a pak můžete použít soubor dělat jiné RF výpočtu a pozemek je v build-in smithchart v MATLABu.

Jian a díky za věnování pozornosti můj návrh.

hej jay díky za pomoc.ale já dun mají rf toolbox??Je to zdarma a ke stažení??činit u vŘdŘt of jiný software??

díky
mstripman

MATLAB TOOLBOX RF:

http://www.mathworks.com/products/rftoolbox/

Ostatní moudrý, můžete se pokusit, aby se smithchart sami v MATLABu.MATLAB je výkonný software pro řešení kreslení, a myslím, že každý laboratořích univerzity počítač mít.

Ve skutečnosti jsem se snažil importovat IE3D 2D vyzařovací diagram v MATLABu, a to s pozemky pro polární graf jasně vyznačena.

Ahoj, Mstripman: Mluvil jsem s naší inženýr na kreslení.Uvedly se mi, že uživatelé mohou měnit vedení a značky na stylů a barev.Je to jako ikona pero pod Graf Vlastnosti.Ve výchozím nastavení je šedě.Můžete si vybrat linku.Potom bude ikona bude high-osvětlena.Můžete jít do toho na změnu linie a legenda barev.Já si všimnete, že není možné měnit na Dílky.Požádal jsem inženýr k provedení volby styl čáry pro tuhé, pomlčka atd. k tomu.Mockrát děkuji.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back