VCO charactrization - PSS a pnoise analýzy

A

anil.p

Guest
Vážení přátelé, jsem navrhování diferenciálu buňky prsten oscilátor. , ale nevím o PSS a pnoise analýzy. Mám na mysli přesně to, co můžeme získat od simulací? a jak předvídat výsledek, který jsem dostal, je správná, nebo lepší? může někdo mi řešení mého problému

viz následující: strašidlo-strašidlo PSS h-h ... pnoise / MMSIM / doc / spectreRF ... / MMSIM / doc / spectreRFTheory .../MMSIM/doc/spectreRFvol2

Díky za vaše cenné informace. ale i třeba další vysvětlení na to. Proto jsem jít na PSS analýzy

PSS znamená pravidelné ustáleném stavu. VCOs spadají do kategorie Cyclostationary obvodů, jejichž vlastnosti jsou zachovány od cyklu k cyklu. V těchto obvodech PSS sim počítá pracovní bod přesně, po které může být provedeno další analýzy .., viz hluku -> pnoise, AC -> pac, STB - lze> PSTB atd. non-přibližují PSS ukazují neudržitelné oscilace. Spektrální čistota oscilátoru je přesně získané PSS, které mohou být složité zjistit i bez něj. Doufám, že to pomůže

Vážení přátelé, je možné u explian význam nahrané pod PSS graf, co můžeme vyvodit z tohoto grafu [url = http://images.elektroda.net/43_1237273511.jpg]
 43_1237273511_thumb.jpg
[/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back