Vdsat a V. (So)

J

jamesbond939

Guest
To je základní otázka.

Z náměstí-právní model:
Vdsat = VGS - V.

Pokud V. procesu navýšení, budeme potřebovat větší VGS zapnout přístroj v pořádku?Jinými slovy Vdsat zůstane stejná pro různé V.?

Proč říkáme, že když V. procesu zvýšení, světlá výška bude snižovat?

používáme MOSFETs v dioda konfiguraci hodně času na vytváření zaujatosti a proudové zdroje,,,
Tyto diody jsou spojením mozků a brány terminálům VDS = VGS a zařízení bude vždy v nasycení navždy ...

s nárůstem V. U zvýší VGS udržet rychloběhem pro MOSFET,,,
zvýšení VGS zvýší VDS v dioda konfiguracích, takže napětí rezervou pro další zařízení (M1) se sníží ....viz diagram v dodatku
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Díky za odpověď.Mám nějaké další otázky.

Předpokládejme, že můj návrh nebude obsahuje diod spojených konstrukcí.
Také předpokládejme, že neexistuje žádný pokles napájecího napětí.

Jsem jen pomocí jednoduchých proudové zrcadlo a high-swing cascode proudové zrcadlo.Bude zvýšení V. snižuje napětí prostoru pro můj návrh.

Vím, že cascode proudové zrcadlo může mít tento problém, protože je potřeba 2VDsat V., aby pro oba tranzistoru být v saturaci.Ale v high-swing cascode proudové zrcadlo, potřebuji jen 2VDsat, aby se ujistil, že tranzistory je v nasycení.

Znamená to, že pro běžné zrcadlo design, budeme jen muset starat o napětí světlá výška, když nárůst V. pro cascode strukturu?

Existují jiné struktury, než cascode proudové zrcadlo a dioda-tranzistor připojen na analogový designu, které mají problém s napětím headroom při zvýšení V.?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back