ve fázi v uzavřené smyčce zpětné vazby

W

wafi_zuhdi

Guest
Ahoj, já jsem trochu zmatená ve fázi v těsné smyčce, takže dovolte říci, že jsem návrh zesilovače v otevřené smyčky je ve fázi na 70 let. v těsné smyčce, i přerušení smyčky a vložte hodnotu zpětné vazby, kterou chci kontrolovat na vstupu, čímž se okruh vypadat jako otevřené smyčky znovu. Takže ve fázi půjde od 180 ° C (vzhledem k negativní zpětné vazby) na 0 stupňů. Takže ve fázi uzavřené smyčky = 0 - (fáze, zisk = 0)? Je to správně? díky

Mám nějaké problémy pochopit druhé části vaší otázky. Nicméně, možná následující je důležitá pro pochopení: ve fázi koncept je založen na otevřené smyčky majetku. To znamená, že: můžete simulovat velikosti i fáze otevřené smyčky (to je tzv. "zesílení"). Pak zjistíte, ve fázi. To je vše. Toto rozpětí umožňuje míru stability uzavřené smyčky případ.

Kromě toho, co LvW řekl, nakonec umístění "uzavřené smyčky" center určit stabilitu. Ale protože je obtížné odhadnout jejich umístění a vytvořit za zásluhy o relativní stability, je "ve fázi" je používán jako nástroj, který se počítá z otevřené smyčky přenos. Ve fázi je zajímavá, protože poskytuje informace o "closed-loop" póly bez velké práce. To je právě to, a není tam žádný bod, výpočet fáze rozpětí u "uzavřené smyčky". Co by bylo zajímavé vidět v uzavřené smyčce je spíše vrchol překmitu a vypořádání (doba odezvy) a rezonanční vrcholu kolem UBG (Frekvenční rozsah), pokud existují, že je.

Ahoj Saro, na můj názor, pouze informace o closed-loop pólů mohu odvodit z PM ve fázi je následující: Jako malé hodin je indikací k umístění [ U] dominantní [/u] pól pár spíše blízko k ose Im S-rovině (a naopak). Omezení: To platí pouze pro funkce zesílení, které umožňují použití pojmu PM - protože tam jsou jiné funkce (v závislosti na nulu lokality), které vyžadují použití celého Nyquistova kritéria. Myslíte si, že můžeme čerpat podrobnější informace na pólech od premiéra?

Jako malé hodin je indikací k umístění dominantní dvojici pole spíše blízko k ose Im S-rovině (a naopak).
shodli v tomto LvW. Otevřené smyčky AC získal pozemek také poskytuje informace o y-složka dominantní pól pár (za předpokladu, že x je malý), aniž by bylo nutné pracovat na přesném vyjádření uzavřené smyčky. Můj výrok byl na základě této skutečnosti, že chudé hodin nabízí příjemné odhad i X a Y souřadnice pólu dominantní pár správné pro většinu systémů, které máme tendenci klesat na. Souhlasím s tím, o omezení taky, ale pro jiné systémy, než ty, zobrazení více zisku / fáze přechody, jeden může záviset pouze na tyto informace právo. BTW otázka se týká hodin, a ne způsob, jakým je tato kvalifikace získána. Nyquist poskytuje hodin, které lze snadno dosáhnout, pokud nejsou k dispozici žádné otevřené smyčky vpravo tyčí polorovině, které podle mého názoru jsou daleko od použití analogových designérů IC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back