Verilog do Spice?

K

kart339

Guest
Dobrý den, PPL,
Mám digitální okruh, který jsem si ověřovala n syntetizovány pomocí Synopse a také A / D převodník, který jsem použil Spice simulovat a ověřit, a konečně cíl analogové silového obvodu.Snažím se zjistit, zda je možné migrovat Verilog netlists na koření netlists ..... coz bych chtěl spustit celý systém sim (A / D plus digitální okruh plus energie CKT) v Hspice.Má někdo nějaké info o tom myslíte?Chtěl bych ocenit ur pomoci!Díky!
Motokára

Ano, můžete spojit netlist ( D), společně pak spustit SPICE
ale jaký druh digitálního obvodu máte (kolik brána / DFF), obvykle v digitální design, je to jen péče o křivku, takže lepší způsob je, pokud váš digitální okruh je velmi velký, pak napsat model (generovat průběh stejný jako Avant!) krmiva, která signál do digitálního obvodu je lepší způsob použití VCS / Cadence kompilace Novas Simulace je lepší způsob, a používat koření simulovat Analog pouze (vstup V / I nastavit jako digitální obvod výkon V / I).

Ahoj,
Díky za ur rychlá odpověď.Tak jak se můžu dostat Verilog netlist běžet v koření?V podstatě můj digitální obvod se skládá ze 6 bit komparátory, muxs, děliče, subtractors.Tak jako u asi uhodl, je to trochu příliš velký počítat DFFs!Bych se mohl dívat na bráně úrovni schématu a ručně zadejte netlist Hspice, ale já bych opravdu raději si to jako poslední možnost, a zjistit, jestli existuje nějaký jiný způsob.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back