Vestavěné systémy s operačním systémem Windows CE, které se SoC jsou lepší?

O

odesus

Guest
Vážení Společenství: Mám za to pracovat s Windows CE pro vestavěné systémy. Já jsem si uvědomil, že je mnoho SoC je na trhu, které jsou velmi atraktivní pro vývoj kompletní a komplexní systémy s mnoha periferiemi. Začnu pracovat s WinCE Platform Builder 5.0 a samozřejmě s X86 simulátoru. Mnoho společností jsou velmi restriktivní, knihovny a ovladače pro práci s SoC je. S tímto panorama, které SoC jsou lepší pro vývoj systémů pro WinCE?. Zvažte, budete pravděpodobně muset rozvíjet své vlastní ovladače, k dispozici prostředky pro programování a náklady na vývoj "ekonomické applicacions", myslím tím s dotykovým displejem, USB, některé paměti na desce a samozřejmě s Windows CE provozu a možnosti vytvářet mnoho softwarových aplikací s ním. Oceňuji vaše připomínky a náměty. Díky předem.

Pak můžete používat MIPS procesorem. Vzhledem k tomu, že je určen pro použití u uvedených zde. I ARM bude dobré. Viz Windows CE podporuje 4 typy procesorů ARM, tj., x86, MIPS a SH4.

HI! Myslím, že nejlepší možností je použít ARM procesory .. dobře, že jsou takové společné .. Každopádně si myslím, že to bude velmi unavený navrhnout osobní použití těchto prostředků .. Motorola I. MX rodiny, které běží Windows Vista embedded Věřili byste tomu? :) Ale samozřejmě Motorola starostí o své knihovny a ovladače a má mnohem $$$$$ u produktů, pak v tomto bodě: Můžeme myslet Vestavěné systémy s WinCE jsou vyhrazeny pouze pro velké společnosti jako je Motorola nebo TI? Řekni mi, co si myslíte, jde o.

Příjemné slyšet u, Ano, Windows CE, je jedním z nejlepších OS v reálném čase pojmy, také mnohé funkce nápovědy / support od společnosti Microsoft je také availble na ní velmi dobře ..... :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back