Vestavěný systém: OP-AMP s ADC a Microntroller

G

gurpreet312

Guest
Dobrý den, pane, chci rozhraní operačního zesilovače s ADC a Microntroller 89V51, aby byl digitální Volt a Amp měřič s LCD OP-AMP, který jsem použil v Configration? Může někdo Dej mi příkladu zapojení? Děkuji Gurpreet Singh

Nejprve bych chtěl znát všechny IK, který používáte. beacuse na základě manufracture, může někdo pomoci.

Dobrý den, pane, já používám ICL7135 ADC a operačního zesilovače CA3140? Měl bych třeba operace-zesilovač-li jsem pomocí Detla Sigma ADC jako CS5460 ADC? Gurpreet Singh

[Quote = gurpreet312] Dobrý den, pane, já používám ICL7135 ADC a operačního zesilovače CA3140? Měl bych třeba operace-zesilovač-li jsem pomocí Detla Sigma ADC jako CS5460 ADC? Gurpreet Singh [/quote] hmm .. tak mi dovolte, abych vám krok za krokem .. Nejprve je nutné zkontrolovat napětí a proudu a jeho úroveň Kompatibilita PI používá ve vás projektu. založený na tom, aby napájecí zdroj, který vám pomůže ke spuštění všech zařízení v jejich testovacím režimu (to většinou u najdou z listu nebo čistých). poté připojit každé zařízení nebo jednoduše rozhraní je s MCU.

Dobrý den, v pořádku Máte nějakou představu o tom, Cirrus Logic CS5460 IC? Navrhl jsem okruh. Máte nějakou představu o zdrojový kód? pošlete mi Skype id pro lepší komunikaci, pokud u moci? Díky Gurpreet Singh

[Quote = gurpreet312] Dobrý den, v pořádku Máte nějakou představu o tom, Cirrus Logic CS5460 IC? Navrhl jsem okruh. Máte nějakou představu o zdrojový kód? pošlete mi Skype id pro lepší komunikaci, pokud u moci? Díky Gurpreet Singh [/quote] ne, i dont mít kód pro tento IC. ale dostanete ze sítě pomocí trochou hledání na google nebo kódování stránky ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back