VHDL - chybějící componentsafter syntéza

R

ramzitligue

Guest
Ahoj, jsem napsal program na VHDL:
subjektu b je
Port (A0: v STD_LOGIC_VECTOR (7 downto 0);
A1: v STD_LOGIC;
s: v STD_LOGIC_VECTOR (7 downto 0));
konce b;

architektura Behaviorální B je

začít
proces (a1)
začít
když a1 = '1 'pak
s <= A0;
jiný
s <= (další => 'Z');
end if;
ukončení procesu;

Behaviorální konce;Pak jsem se chcete připojit výstup "s" složky B se na vstup další složky b1 a tady je program složky b1:
Účetní jednotka B1
Port (en: v STD_LOGIC_VECTOR (7 downto 0);
S1: v STD_LOGIC_VECTOR (7 downto 0));
konec b1;

architektura Behaviorální b1 je

začít
proces (en)
začít
jestli en / = "ZZZZZZZZ", pak
s1 <= en;
jiný
s1 <= (ostatní => 'Z');
end if;
ukončení procesu;

Behaviorální konce;problém, že po syntéze neshledávám složka B1 v RTL schematic.can byste mi pomoci, prosím?

Je to asi dostat optimalizované pryč, protože to vypadá, že to, co váš kód z čehož vyplývá, je drát.

Máte-li přepsat kód pro B1:

Kód:

architektura Behaviorální b1 je

začítproces (en)

začít

jestli en = "ZZZZZZZZ", pak

s1 <= (ostatní => 'Z'); - v tomto případě s1 == en

jiný

s1 <= en - v tomto případě s1 == en také

end if;

ukončení procesu;Behaviorální konce;

Kromě uvedené propouštění, 'Z' není definována vstupní státu, to je smysluplné pouze pro výstupy.

takže nemůžeme udělat test na vstupní en, pokud to má stát, 'Z'? Pokud ne Haw mohu nahradit?

Přemýšlejte o tom, co se ptáte.Jak fvm uvedeno, 'Z' opravdu má smysl pouze pro výstup.Jedete-li 'Z' na výstupu jste tri-o tom, že výstup.

To znamená, že výstupní rozhraní je vypne.Je to již řízení 1 nebo 0, je to dělá taky ne.Řidič není potápí nebo získávání jakýchkoli aktuální.V ideálním případě bez pull-up nebo Pull-Down rezistor o čisté a absolutně žádný unikající proud, poslední stát, řízený na tuto síť zůstane tam na dobu neurčitou.

V reálném světě,-stát nemůže tri nelze vycítil.Síť je buď 0 nebo 1, nebo má určitou hodnotu mezi Vil Vih, který je opravdu neznámý stav.Pro vstupní hodnoty v tomto rozpětí většina přijímačů bude buď odhalit a 1 nebo 0, ale tyto hodnoty jsou bezvýznamné.

Základ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back