VHDL pomoci potřebné pro FPGA pro hudbu!

W

wiztronix

Guest
Ahoj všichni,
Snažím se dělat hudbu zpracovatelské jednotky (např. - základní kytara procesor), na Spartan 3 FPGA kit ...
Moje první otázka je rozhraní mezi kytarou a kit a pak kit a zesilovač ...Jaký by měl být rychlost a rozlišení ADC a DAC čipy, které bych měl hledat?

také může mi někdo říct, jak mohu implementovat požadované ADC a DAC na FPGA pro stejný?má někdo dostal design připravený, že mohu přímo zahrnují na obou stranách mé skutečné hudební zpracování kódování ve VHDL ...

jde,
wiztronix

ADC a DAC musí být oddělené IC, že nemůže se v FPGA

Které Spartan-3 kit máte?Možná to již ADC a DAC čipy.Nebo možná analogových I / O příslušenství desky jsou k dispozici.

Vzorkovací kmitočet a počet bitů závisí na kvalitu zvuku, kterou požadujete.Populární vzorkovací kmitočet pro spotřebitele digitální audio zařízení je 48 kHz.16-bit převodníky jsou společné pro spotřebitele-stupně kvality zvuku.

Ty budou také chtít analogový anti-alias filtry, které jsou vhodné pro vzorkovací kmitočet.

Dalo by se realizovat většinu DAC na FPGA pomocí delta-sigma modulátoru.Ale DAC čipy jsou docela levné, takže nemusí být nestojí za námahu.
http://www.beis.de/Elektronik/DeltaSigma/DeltaSigma.html

díky echo ...
Odvolací jsem pomocí inst smíšeným signálem deska ..tak to doesnt mít žádné ADCs nebo DAC on-palubě ..
Já jsem teprve začíná s VHDL, takže skutečná myšlenka byla naučit se co nejvíce různých druhů zařízení / obvodů, jak jsem mohl přes VHDL kódování ..
mohl byste mi dát několik rad, jak pokud jde o přesně tam, kde můžu začít s projektováním ADC a DAC pro můj systém ...
také všechny vstupní informace týkající se plánování VHDL pro zpracování hudby by bylo opravdu úžasné ..Budu hodně zadlužené pro vás, člověka ..

jde,
wiztronix

Chcete si navrhnout vlastní ADC a DAC sekcí hardware learningový projekt?Pokud byste raději prostě koupíte, zkontrolujte FPGA palubě výrobce webových stránkách vidět, když prodávají ADC a DAC možností modulů.Vím, že Digilent prodává za jejich Spartan-3 palubě, ale nevím, která FPGA palubě máte.Nejsem si jistý, jaký typ hudby zpracování, které chcete, ale zkuste Google vyhledat FPGA audio procesor nebo zpracování

Ano, echo ...

Chci design je na moje vlastní jako mini projekt, pro učení lepší VHDL ...tak se ptám na několik bodů, aby se, kde bych mohl začít ...

jde,
wiztronix

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back