VHDL RTL varování poté, co qu (at) RTU 2 kompilace

A

alexz

Guest
Není snadné popsat problém, ale budu se snažit.

Mám 16 bitů zámek, kde je výstupní sběrnice 16 bitů je napojen na vstup 16 bitů tri stavu buffer.
Obě složky jsou instancí z nižší úrovně hierarchie.
Výstup Tri státu buffer je spojen s bidir 16 bitů port.

Mám následující varování po úspěšné kompilaci pomocí qu (at) RTU 2:
Upozornění: Odstraněn fan-in od vždycky-zdravotně I / O buffer TriStateBuffer: TSB | biDirPort [0] na tri-state bus PIN_DSP_BUS [0] ~ 15

Mám podobné varování na každé bit, 16 krát.
Já také vidět na RTL diváka, že bidir port (tri státní buffer výstup) bit 15 a 14 jsou přijímána daleko na druhou stránku prohlížeče a připojení k togather bidir port znovu.
Nechápu, proč se to stane, a co to znamená.

To je výsledkem optimalizace.

Software rozhodla, že tristate výstup je z "vždy-zdravotně I / O buffer".Pokud tristate výstup je vždy vypnuta, nemá smysl v připojení k vstupu.To znamená, že "odstranění fan-in".

Zjistěte, proč vaše tristate nárazníky jsou vždy vypnuté.

My tri stav bufferu anabled pomocí 3-4 bitů, které jsou signály pocházející z jiného subjektu.Tyto signály jsou výstupy z adresy dekodéru.Vstupy na adresu dekodéru jsou některé skutečné piny.
Co může být příčinou těch jsou vždy vypnuté?

Každý tristated výstup je řízen jeden signál, který může být stejný signál, který řídí ostatní výstupy.Pokud je vstup do vašeho dekodéru nikdy nemění, tristate výstupy jsou buď vždy, nebo na vždy vypnout.Buď dekodér nikdy dostane hodnotu, která umožňuje tristate nárazníky, nebo dekodér je implementována nesprávně.

Pokud dekodér vstupy mají pocházet z čipu pinů, je také možné, že jste neudělali to, co je nezbytné pro připojení vstupů na některou z čipu kolíky.Nejsem obeznámen s qu (at) RTU, takže nemůžu dát Kontrolní seznam pro tento úkol.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back