Vhodná metoda pro provádění capsense?

S

Suresh R

Guest
Ahoj všem, já jsem s použitím kondenzátoru snímací technikou pro snímání uživatele stisknutí tlačítka. NE556 byl připojen v režimu Astabilní a capsense působí jako kondenzátor, který v roce. Proto je změna výstupní frekvence je monitorována řadič pro detekci uživatele stisknutí tlačítka. Ale s touto metodou, i couldnt dostat konzistentní výsledek! tj. pro každé klíčové frekvence při stisknutí tlačítka se mění. Také, když jsem místo 2 mm tlusté sklo list přes capsense, i couldnt lépe změna kmitočtu .. Proto to by bylo skvělé, kdybych mohl dostat nějaké představy o tom, jak by to mohlo být dosaženo. Já jsem také zájem o metodu, kde bych mohl dělat port logická úroveň vysoká / nízká před / po kontaktu. Já jsem ještě dostat metody k dosažení tohoto cíle. mohu získat náznak o tom, jak je třeba přistupovat? Suresh.

Proč dont použít Cypress Capsense mikrokontroléru. jeho velmi snadné implementovat Capsense Spínače s nimi

[Quote = krishna73v] Proč dont použít Cypress Capsense mikrokontroléru. jeho velmi snadné implementovat Capsense Spínače s nimi [/quote] z nákladových důvodů. To je důvod, proč jsem hledat nízkonákladové metody. Suresh. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 6 minutách: [/color] [/size] [quote = KMoffett] Pokud nejsou ohnuty na to, aby to sám, podívejte se QProx dotykový spínač IC produkty: http://www.qprox.com/ Ken [/quote] teď jsem se snaží s LM567. Mohl bych také zkusit jiné návrhy dostat i sem, takže mohu analyzovat výkon každého z nich. Suresh.

Ahoj všichni! Já používám CapSense s PIC24f16KA102. Když jsem dvě rozhraní capsense s digitální trim hrnec MCP4152, to funguje dobře, když jsem psal rozhraním nebo program pro více než dvě capsense, trim hrnec odpor se nemění podle toho. Mám 5 capsense v mém okruhu oni pracují jsem testoval s LCD rozhraní děkuji

Udělal jsem to. to byl čip errata problém. teď mám problém, že když jsem dal 1 mm akryl na capsense to nefunguje .. všechny návrhy budou užitečné děkuji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back