Video Decoder

U

unlving

Guest
Může se sériovým nebo paralelním portem dekódovat video signálů z PlayStation (PSX), takže si můžete přehrát na obrazovce počítače bez použití TV.?

Nejsem obeznámen s playstation signálů, ale nemyslím si, že u může dost pásma s paralelní nebo sériové porty dostat se video.Proč ne, když se pokusíte použít video palubě s TV vstupem, nebo zajmout desky, jako ty, pro video surviellance systémy.
Každopádně hodně štěstí!

No přemýšlel jsem o připojení PSX k notebooku tak můžete použít i na LCD obrazovky.
Proč dotírat jsem dost pásma?Tak jak je paralelní webcam napojen na paralelní port?

Webcam jsou nízké rozlišení 320x256 pixelů, a ne více než 10 snímků za sekundu a dostávají přímo digitální signály, takže otáčky na to není velký.

Video signály PAL a NTSC signály jsou analogové signály s dopravcem 3,58 Mhz, takže pokud se chcete připojit paralelní port pro video signál, musíte připojit ADC a více než 7.2Mhz vzorků za sekundu, a více než 8 bitů !!!!!, není možné udělat v tomto směru v paralelní port.Musíte demodulovat a digitalize na NTSC nebo PAL signál a ukládat do paměti a pak snad můžete přenášet do PC přes paralelní nebo USB port.

Každopádně hodně štěstí příliš

Penrico, já vím, že je dům, ale ...Můžete mi prosím schémata!

podívejte se na odkazy hlášeny tam:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=86503&highlight=grabber

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back