Virtuální hřiště

A

ashugtiwari

Guest
Zdravím všechny,
V Op-Amps, co vlastně pojem "virtuální zem?Je to jen zvážit Op-Amps na design, nebo v jiných diskrétní design příliš?Jaký je její význam.

Prosím odpověď.
Díky předem
Ashutosh

V teorii elektrických sítí, virtuální zem (nebo Virtual Earth) je uzel obvodu, která je udržována na konstantní referenční potenciál, aniž by byl připojen přímo k referenční potenciál.V některých případech se referenční potenciál je považován, že na povrchu země, a referenční uzel se nazývá "země" nebo "země" jako důsledek.

Viz více informací

http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_ground

Díky za info Mehdi
Můžete mi prosím řekněte mi, jak se pojem používá v op-zesilovač design a jaký je jeho význam z hlediska virtusl zemi, nebo jak mohu použít tento pojem v op-amp desingning.

Ashutosh

Jako příklad, jeden-skončil operačního zesilovače nastaveno jako
invertující zesilovač (nebo integrátor, derivační, atd.)
by často kravatu terminál na GND (možná přes
odpor, nebo ne).- Terminál je servoed do zesilovače
výstup přes zpětnovazební síť, aby odpovídala terminál
potenciál, a proto je "virtuální", na rozdíl od "explicitní", i
i když (v klidu) oba potenciály mohou být totožné.impedance a proudové smyčky, jsou však rozhodně není.

Ahoj,
V případě diferenciální zesilovač, když dáte čistý diferenciální signál na vstupy pak jeden napětí na bráně se zvyšuje a napětí na druhé straně brány se snižuje.Místě, kde z obou tranzistorů jsou připojeny zdroje zůstává stejná.Proto můžete předpokládat, že Virtuální důvod je dar.Proto analyzovat tento okruh si můžete zlomit obvodu na dvě poloviny a využití poloviny obvodu analýza jako všechny ostatní komponenty a spoje jsou stejné.To zjednodušuje analýzy do značné míry jako teď máte společný zdroj fázi analyzovat.

Doufám, že to pomůže
BR
Vabzter

ashugtiwari napsal:

Můžete mi prosím řekněte mi, jak se pojem používá v op-zesilovač design a jaký je jeho význam z hlediska virtusl zemi, nebo jak mohu použít tento pojem v op-amp desingning.Ashutosh

Jo.V idealizované pojetí negativních operace-zesilovač obvody zpětné vazby, napětí, který je použit na jeden vstup bude nucen objevit na jiných vstupních negativní zpětnou vazbu.V non-invertující operace-zesilovač konfiguraci, pozitivní vstup je často uzemněna, takže zpětná vazba síly negativní vstup do země.To není vlastně důvod, ale konceptualizace, že jejich negativní vstup je prakticky uzemněna umožňuje snadno pracovat mimo proudy tekoucí v zpětnou vazbu odpory a cokoli jiného.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back