Virtual COM port v C

J

jossion

Guest
Ahoj, potřebuji se dostat velmi cennou pomoc od odborníků v této skupině. Mám nainstalovaný Bluetooth dongle ve dvou PC a rád bych přenos souborů z jednoho počítače na druhý. Přemýšlel jsem o tom tak nejprve udělat všechny potřebné formality a připojení pomocí Bluetooth k dispozici (jako BlueSoleil nebo Toshiba). Nyní pomocí jednoduché C program pomocí outportb () a inportb () se pokusím poslat nějaké znaky pomocí hardwarového klíče. Je to možné? Pokud mám k tomu budu potřebovat znát adresu portu virtuální COM porty vytvořené sady Bluetooth. Také tato virtuální zařízení se chovají stejně jako RS-232 port? Poděkoval předem pro všechny poskytované pomoci. Sbohem

Můžete si najít číslo virtuálního COM portu v přístavech části Správce zařízení. Ano, tyto porty se chová úplně stejně jako normální port RS-232, ale podle mých znalostí, které nelze použít inportb () a outportb () ve Windows místo toho budete muset použít řízení komunikace v jazyce Visual Basic, nebo budete muset použít některé třetí straně IO Knihovny jako portio. Pokud váš ovladač Bluetooth podporuje LAN nebo na FTP nastavení, můžete jej použít i pro přenos souborů.

Díky za informaci. Mám software pro přenos souborů. Ale já se snažím, aby mé žádosti na tom pracovat. To je důvod, proč jsem tyto informace potřebují. Nejsem obeznámen s Visual Basic. Mohu vědět, zda tam jsou některé funkce, které bude přístup k portům s informací k dispozici v registru. Také mohu dostat ty RS-232 typ registrů, jako je LSR, MCR, IER atd. V Virtual COM porty také.

Základní vizuální kontrola sdělování díla na velmi vysoké úrovni, takže nebudete mít přístup, a nepotřebujete pro přístup ke všem registrům. Tam je spousta materiálů dostupných na webu pro použití Komunikace řízení ve Visual baisc. Jen vyhledávání v Google MSComm. Pokud se chcete více kontroly pak jazyka odkazují na tento odkaz: další zdroje jsou k dispozici na http://www.lvr.com/serport.htm , stejně.

nemůžete použít inportb () a outportb () ve Windows, ale můžete se pokusit získat přístup vitural COMM Windows API. zkontrolujte Microsoft MSDN pro více informací. nebo hledání www.google.com podle klíčového slova: CreateFile CloseHandle ReadFile WriteFile

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back