Virtuos: Jak zrušit Mark příkazu net

A

ald356

Guest
Virtuos: Jak zrušit Mark příkazu net Pomoc .. Dispozice Nástroj: Virtuos Problém: Někdy se stává, že jsem omylem "Mark Net" uzel s množstvím poboček (Ex Hlavní vypínač nebo pozemní). A to bude číst na dlouhou dobu. Jaký je váš zástupce, nebo příkaz ke zrušení "Mark síť"?

Pokud příkaz pro sítě Mark je "leHiMarkNet ()", Co je to příkaz pro Zrušit Mark příkazu net

Příkaz by měl být: leHiUnmarkNet () Puro ka tanong ungas! Mag-ka conrtibute Naman Dito! : D: D: D

[Quote = lokomotivy] Příkaz by měl být: leHiUnmarkNet () Puro ka tanong ungas! Mag-ka conrtibute Naman Dito! : D: D: D [/quote] Promiň Goma, Moje otázka je v příkazovém řádku Zrušit MarkNet (Ctrl + C), které nejsou unmarknet ..

[Quote = ald356] [quote = lokomotivy] Příkaz by měl být: leHiUnmarkNet () Puro ka tanong ungas! Mag-ka conrtibute Naman Dito! : D: D: D [/quote] Promiň Goma, Moje otázka je v příkazovém řádku Zrušit MarkNet (Ctrl + C), které nejsou unmarknet .. [/quote] bohužel moje chyba hehehe ... : D: D: D Budu se snažit hledat odpověď pro vás. Ale do té doby, doufám, že některé anaps může najít odpověď.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back