J
Joyhtidas
Guest
Dobrý den, je možné vložit C-kódy mezi shromáždění jazyk??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Při míchání C a assembleru, budete muset zpracovat zdroj C-kompilátor než assembler. Takže, co jej definovat, skutečný problém je vložit do assembler C-kódu, protože ta je kompilátoru rodném jazyce. Ale to není problém tak daleko. Pokud jde o syntaktické detaily, všiml jste si, že C30 je dodáván s mnoha příruček a nápovědy? To je v podstatě místo, kde hledat smíšené syntaxe jazyka. Im také jisti, že najdete příklady. Obecně platí, že byste měli zvážit, že použití kódu C má nějaké předpoklady. Ve většině případů musí být zakotveny v C na základě žádosti, týkající se spuštění kódu, knihovny, zásobník inicializaci rezervaci registry a tak dále. Myšlenka vkládání C-kódu do jazyka symbolických instrukcí mohou také v rozporu s těmito požadavky. PS: Pokud si říci více o vašich záměrech, můžeme možná obsahují podrobné návrhy.Já používám kompilátor C30 je velmi těžké najít nějaký ukázkový kód této
Trace bootloader provedení s adaptérem hardware ladění v MPLAB a zkontrolovat, pokud nejsou. To je to, co mám dělat v podobném případě, a způsob byl vždy úspěšný až do současnosti.A co jsou věci, které mají být kontrolovány? Můžete mi doporučit nějaké nápady