Vkládání C kód v jazyce montáž

J

Joyhtidas

Guest
Dobrý den, je možné vložit C-kódy mezi shromáždění jazyk??

Ano, je to možné definitivně .... jakému správci a na IDE používáte .... [Url = http://courses.engr.illinois.edu/ece390/books/labmanual/c-prog-mixing.html] míchání a C [/url] http://myweb.msoe.edu/ ~ barnicks/...0and% 20assembly% 20language% 20programs.pdf Pokusím se vysvětlit své kroky přesněji. Co přesně je třeba udělat, je: 1) Vložte montážní linky mezi # pragma asm / # pragma prohlášení endasm 2) Start file_name.c soubor # pragma src (musí být na prvním řádku je) 3) Vložte file_name.src - tento soubor bude vytvořen během procesu kompilace - v projektu. Samozřejmě, můžete tak učinit v automagicaly uVision2, alespoň to tak popsáno v C51.PDF,

Někteří compliers umožňuje psaní assembleru kód jazyka C. V tomto případě je třeba je třeba zadat počáteční a koncovou montáže kódu v C kód. Ale nemyslím si, že můžete přidávat C kódu v assembleru. Montáž kód je převeden do strojového kódu v assembleru a zároveň C kódu vyžaduje kompilátor.

Dobrý den, děkuji Vám Shivram Vážený pane, já používám překladač C30 je velmi těžké najít nějaký ukázkový kód tohoto

Já používám kompilátor C30 je velmi těžké najít nějaký ukázkový kód této
Při míchání C a assembleru, budete muset zpracovat zdroj C-kompilátor než assembler. Takže, co jej definovat, skutečný problém je vložit do assembler C-kódu, protože ta je kompilátoru rodném jazyce. Ale to není problém tak daleko. Pokud jde o syntaktické detaily, všiml jste si, že C30 je dodáván s mnoha příruček a nápovědy? To je v podstatě místo, kde hledat smíšené syntaxe jazyka. Im také jisti, že najdete příklady. Obecně platí, že byste měli zvážit, že použití kódu C má nějaké předpoklady. Ve většině případů musí být zakotveny v C na základě žádosti, týkající se spuštění kódu, knihovny, zásobník inicializaci rezervaci registry a tak dále. Myšlenka vkládání C-kódu do jazyka symbolických instrukcí mohou také v rozporu s těmito požadavky. PS: Pokud si říci více o vašich záměrech, můžeme možná obsahují podrobné návrhy.

Ano, MKO je správné ..... úprava spuštění kódu je třeba velmi pečlivě a dobré odborné znalosti na úrovni .... Pomoc v IDE je vždy nejlepší pomáhá manuálu se můžeme dostat ......

Ahoj, vlastně musím použít zavaděč pro můj projekt. Tak jsme už vybudovali vlastní řídící rady. Při testování aplikace ds30 bootloader to nefunguje, ale pracuje s Explorer16 vývojové desce. Tak jsem to řešení problémů. Nechtěl jsem dostal výsledek s naší radou. Takže jaké jsou věci, které mají být kontrolovány? Můžete mi doporučit nějaké nápady díky

Cítím stažení bootloader a pokuste ... [Url = http://mrmackey.no-ip.org/elektronik/ds30loader/downloads.php] Downloads - ds30 Loader [/url]

A co jsou věci, které mají být kontrolovány? Můžete mi doporučit nějaké nápady
Trace bootloader provedení s adaptérem hardware ladění v MPLAB a zkontrolovat, pokud nejsou. To je to, co mám dělat v podobném případě, a způsob byl vždy úspěšný až do současnosti.

Ahoj, jsem zkontroloval hardware. Přijímač MAX232 funguje, ale není to nic nepřenáší, zda "Konfigurace bitů" bude problém?

Mám to vyřešil, bylo to trochu problém s hardwarem, tak jako tak díky všem za podporu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back