vklad systém pro laboratorní vybavení

K

kristt2001

Guest
Pracuji na projektu, jehož se účastní u myslet ... uložení laboratorní vybavení.

Co já am prospěch problémy s přichází s bezpečnostní metodu pro něj.Já jsem měl určit, kdy označila zařízení opustí laboratoř prostoru bez povolení.

Vzhledem k tomu, laboratoř má napájení a co ne, tam je asi zatoulaný frekvence všude kolem.2 možnosti jsem přišel s byli EM značek a RFID tagů.

Ani jeden z nich byly skutečně odzkoušela ještě ačkoli.

Problém s em značka je, že s bludným rušení, to znamená, že není k práci po celou dobu, a RFID, spektrální analýzy, potřebné nebude možné dokončit včas.

Help prosím!

Líbí se mi myšlenka pasivní RFID tag na každém kusu, a čtenáři na každé dveře ke sledování pohybu.

Pasivní RFID tag bude jen sedět a nevypouští nic, pokud nejste walkint dveřmi.To je dobré, pokud děláte RF testování v laboratoři, protože nechcete, aby aktivních vysílačů bude mimo celou dobu, kdy budete dělat citlivé měření!Člověče, mám podvržené čtení v laboratoři po celou dobu nyní, a to je prakticky nemožné zastavit všechno se najít zdroj.Nechcete, aby vaše testovací zařízení RFID tagy k problému.

Nevěděl nic o RFID tagy, nejsem si jistý, jak dobře pracují, když přilepené přímo na kovový povrch.Možná, že potřebují jeden s plastovým balíček, který stojí čip trochu z kovového povrchu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back