vlnovodu štěrbinové antény simulace, s-parametry neodpovídá

S

sloty

Guest
Snažím se simulovat 7-sloted vlnovodu antenna.for zatáčku 9-11 GHz.i jsem stále dobrý zisk 14 dB.but když jsem vykreslování S-parametry, nejsou vyhovující s theory.how najdu zápas ? dvou konců i vlnovod definována jako dva porty. laskavě pomozte díky

ahoj pls upload u souboru to může v souvislosti s mnoho věcí, a pokud u použití papíru, připojte ho příliš

přikládám můj HFSS soubor, a papíru, který se snažím, aby mi pomohl simulate.kindly. díky sloty

1) Jak jsi se dostal 14dB dostat, když tam není žádná radiace box? 2) Já bych si byly jedno velké pole záření a místo PEC štěrbinové vlnovodu uvnitř tohoto boxu.

Hej viděli vaše HFSS soubor. Nemáte přiřadit jakéhokoli materiálu to je důvod, proč si stále odlišné výsledky. Také pro záření, získat vzorek musíte vložit pole záření nebo koule, které vám pomohou při výpočtu zisku. Všechno nejlepší:)

Děkuji vám všem za návštěvu mého souboru. Pro výpočet i zisk, který obsahoval Rad hranice. Pokud někdo má řešit vlnovodu štěrbinové antény souboru nebo návod na štěrbinové antény, prosím upload díky

zkuste tento odkaz [url = http://www.swan-soft.com/] SWAN-SOFT nejlepší volbou pro mobilní radar a satelitních komunikačních systémů. [/url]

seno může kterýkoli subjekt navrhnout mi, jak změřit rezonanční délka otvoru v štěrbinové vlnovodu antény, pomocí HFSS software

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back