VLSI školení pro začátečníky a středně pokročilé

B

bbgil

Guest
Ahoj kluci, já se snažím přijít s školícího modulu pro VLSI pro začátečníky a středně pokročilé úrovni, ale zaměřit se více na začátečníky.já jsem doufal, že pro některé návrhy z našich odborníků zde.Mám na mysli použití Altera a Xilinx CPLD jako můj cíl zařízení.Jakékoli návrhy jsou vítány.Děkuji předem.Oba Verilog a VHDL jsou k dispozici.Added po 2 minutách:jakékoliv materiály (e-odkazy, ebook nebo URL), které mohou být použity pro vzdělávání jsou velmi vítané.

Jsem začal s VHDL zde:
http://www.vhdl-online.de/tutorial/
Ale toto místo se zdá nepodporuje všechny platformy (např. některé syntaxe se zdá nefunguje qu (at) RTU 2 tenkrát)

Mám e-book s názvem McGraw.Hill.VHDL.Programming.by.Example.4th.Ed.pdf, který je pro začátečníky.A co jsem začal VHDL s ním.Jen mi pošlete e-mail, pošlu ji zpět k vám.Craftor.craftor # 126.com.

Craftor, dětské,

Děkujeme vám za ur návrhy.Budu brát na vědomí.Apllications moudrý, já jsem typ krátkých materiálů speciálně pro Xilinx (manuál pro CPLD a FPGA). Mám pro Altera.po VHDL, i plánování jít na nějaké experimenty.

Je-li jeho ok, doufám, že budete moci odeslat na ebook ebook části tak, že ostatní mohou být schopni vidět také.

thanks in advance

Naučil jsem se od několika webbs a několik knih, budu hledat své jméno a funkce v sekci ebook co nejdříve, tak to může b užitečné pro ostatní,,,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back