VLSI příležitosti v Hyderabad

T

Tan

Guest
Dobrý den, přátelé, jsem udělal můj PG diplom v digitálním návrhu systému z Pune University.I přidal svůj životopis do naukri.com a monsterindia ... jsem neobdržel žádnou odpověď, takže far.Could někdo prosím, dejte mi vědět, jestli tam jsou nějaké příležitosti v Hyderabad v této oblasti? Díky Tan

tam je asi 25 firem pracovních VLSI, může u navštívit IT Park osobně vše nejlepší

Ahoj Priya, Děkujeme za vaši reply.Can dáte mi jméno společností působících v Hyderabad, a pokud je to možné, můžete poskytnout reference. čeká na vás odpovědět. Díky ještě jednou Tan

Ty Din "máš práci přes kampusu? Tentokrát PU měl dobré umístění. Tak jako tak, nyní je to opravdu těžké se dostat práci, coz, že certifikace sotva přidává do svého employablity faktoru. Zkuste nějakou čerstvější otevření, udržet kontrolu Osvěžovač pracovních míst pro Indii / hyd. Good Luck!

Ty Din "máš práci přes kampusu? Tentokrát PU měl dobré umístění. Tak jako tak, nyní je to opravdu těžké se dostat práci, coz, že certifikace sotva přidává do svého employablity faktoru. Zkuste nějakou čerstvější otevření, udržet kontrolu Osvěžovač pracovních míst pro Indii / hyd. Good Luck! Dobrý den, jsem nedostal své místo .. Můžeš být jasnější, prosím ...

tam je asi 25 firem pracovních VLSI, může u navštívit IT Park osobně vše nejlepší
hai může u pls ttel mi hw 2 viz naše příspěvky ve fóru

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back