Vnější přerušení v PIC18F47J53

N

natraj20

Guest
Pouze vnější přerušení pin výslovně označeny v regulátoru PIC 18F47J53 byl INT0 který je RB0 pin. RB0/AN12/C3IND/INT0/RP3 Může mi někdo říct, které piny externí přerušení vlajky INT1IF, INT2IF a INT3IF odkazují v tomto regulátoru? Chtěl jsem použít více než jeden externí přerušení. Ačkoli tam jsou alternativní způsoby, jak využít jednu přerušení pin provádět více přerušení s jednoduchým digitální logikou, já chci zjistit, co čepy tyto přerušení vlajky spojit s! Díky předem! View attachment 50407

RB4/RB5/RB6/RB7 jsou přerušení na změny pinů, viz strana 150 v manuálu pro více informací. Nejsem si jist, na kterém portu se týká který přerušení vlajku, ale měli byste být schopni určit, toto v softwaru aktivací přerušení a pak kontrola, která flag změnil stav. Doufám, že to pomůže. / Pete

Díky moc za Váš čas při datového listu Pete, The RB4 až RB7 mají samostatný přerušení vlajky RBIF, která je spojena s těmito přerušení na změny kolíky. Ale na to, jak používat žádné přeprogramovat pin jako externí přerušení. Ve výchozím nastavení, tato přerušení vlajky nespojují s žádným pin se zdá. Ještě jednou díky Pete!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back