Vnitřní chyba při SYN / plify

L

Laplaceova

Guest
Ahoj kluci,

Po mé Verilog soubory jsou sestavovány na Sy / plify pro7.0, na samém začátku kroku syntézy, JÁ am prospěch "Vnitřní chyba, prosím, kontaktujte na SYN / plify support" zprávy.

Má někdo stejnou chybu dřív?

Děkujeme Vám za Váš čas.

Myslím si, že vyvoláte firem Synplify z ise5.1 s OS WinXP.

Pokud ano, nejsou-li nastavit winxp režimu zobrazení jako klasický styl, pak to bude v pořádku.

Ne ..

I běh SYN / plify pro 7,02 na červeném Linux / klobouk 7,2.

Hi Laplaceova
Becuse dostanete chyba na začátku.Myslím, že nemáte právo verzi firem Synplify licence

my_garden,

Byl jsem pomocí SYN / plify po dobu 3 let.Myslím, že vím, jak ho nainstalovat a používat.Nemyslíte, tak?

Mám podobný problém v mém 7.2 W2K, ale problém pryč s mojí 7.2 WXP.Když jsem se setkal s tímto problémem na W2K, budu blízko některé aplikace a spustit syntézu, pak se tento proces bude probíhat bez chyby.Pro některé vzácné extrémních případech, musím restartovat PC a začít syntézu, aniž by hrozilo jakékoliv jiné aplikace.

Myslím si, že může být způsobena runing z některých zdrojů, jak to obejít, je práce pro můj životní prostředí po celou dobu, nemám podívat do hlubší o skutečnou příčinu a ani se mám obrátit, syn city, jak to navrhuje chybu msg.

ntxp.

ntxp,

Myslím, že máte pravdu.Snažím se synthsize obrovský Verilog kód, který je asi 7K linky.To spotřebuje 42% 6M brány Virtex II.

Budu se snažit vaše připomínky a vidět, co se stane.

Díky ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back