Volba technologie

A

analog2003

Guest
Ahoj všem,

Existuje nějaký způsob, jak mohu rozhodnout, která technologie je nejlepší pro můj design?nebo je to jen náhodný výběr, že jeden používá zejména technologie.Jsem zmatená o tom, který z nich použít, CMC
to CMOSP18 Design Kit pro 0.18-micron CMOS technologii od TSMC nebo CMC
to CMOSP13 Design kit pro IBM CMRF8SF DM 0,13 micron CMOS technologii.

Jsem navržením op amp k určitému non-lineární převodník dat aplikace.

Děkuji předem za vaši pomoc.

Nemyslím si, že někdo tady opravdu ví, kdo CMC jsou (kromě sebe možná) ...

IBM cmrf8sf (cmosp13 CMC v podmínek) je skvělé, jsem podal fab v něm.snadno nastavit, pcells za všechno, MOSIS je velkou podporou.tsmc .18 (cmosp18) je dobré, pokud jste nový spád, její ne velmi složitý kit ale není ani velmi robustní.ne pcells,
nemůže extrahovat indukčnost, příliš drahé pro fab.e-mail byl odeslán na nějakou dobu zhruba do konce roku 2007, že každý by měl přechod od 180nm do 130nm, pokud chtějí fab v budoucnu, protože náklady na 130nm šel hodně zatímco náklady na 180nm vytáhl hodně.

Díky za info.Byl jsem pomocí kadence delší dobu, ale toto je poprvé, dělám čipu designu.Tak jsem začal můj návrh v 0.18um technologie.Vypadá to, že přechod na 0.13um je dobrá volba, také zvažuje, že má kolem 4-5 fab běží každý rok.Jaké jsou možnosti postupu pro 0.13um technologie?

vše, co je zde uvedeno:

http://www.mosis.com/ibm/8rf-dm/options_ibm_8rf-dm.html

využíváme DM 3-2-3 s MA top kovů metalizace možnost.Pokud chcete použít jinou možnost (tj. jiný DM zásobník, nemáme LM) byste měli mluvit MOSIS nejprve ujistit své ok.

zvolit technologii v souladu se omezovat, co potřebujete, ale u 130 je dobrá, jak se dnes fab jsou suporting dobré pro 130u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back