Volný CPU Seznam

J

jimjim2k

Guest
Nazdar

Volný CPU seznamu:
Zde je seznam Volný procesory jsou dostupné nebo curently rámci rozvoje --

F-CPU 64-bit procesor Svoboda h ** p: / / www.f-cpu.org zrcadlo stránky na h ** p: / / www.f-cpu.de

Evropská kosmická agentura - SPARC architekturu procesoru LEON h ** p: / / www.estec.esa.nl / wsmwww / leon
Evropská kosmická agentura - ERC32 procesory SPARC V7 h ** p: / / www.estec.esa.nl/wsmwww/erc32
Atmel ERC32 SPARC část # TSC695E h ** p: / / www.atmel-wm.com/products klikněte na Aerospace =>
Space => Procesory

Sayuri na h ** p: / / www.morphyplanning.co.jp / Produkty / FreeCPU / freecpu-e.html a jsou vyrobeny Morphy plánování Ltd na h ** p: / / www.morphyone.org a funkce seznamu h ** p: / / ds.dial.pipex.com/town/plaza/aj93/waggy/hp/features/morphyone.htm a japonský jazyk na h ** p: / / www.morphyplanning.or.jp

OpenRISC 1000 Volný 32-bit procesor IP základních soutěží s proprietární ARM a MIPS je na h ** p: / / www.opencores.org/cores/or1k
OpenRISC 2000 je na h ** p: / / www.opencores.org
STM 32-bit, 2-pásmový superscalar RISC procesor h ** p: / / www.asahi-net.or.jp/ ~ uf8e-itu

Zelená hora - GM HC11 CPU Core je na h ** p: / / www.gmvhdl.com/hc11core.html
Open-source procesor stránek - Google Search "Počítače> Hardware> Open Source" h ** p: / / directory.google.com / Top / Počítače / Hardware / Open_Source
Volný mikroprocesoru a DSP IP jader v písemné Verilog nebo VHDL h ** p: / / www.cmosexod.com
Volný hardware jádra na rychlost vývoje h ** p: / / www.scrap.de / html / opencore.htm
Linux open hardware a volný EDA systémy h ** p: / / opencollector.org1.h ** p: / / www.linuxdoc.org/HOWTO/CPU-Design-HOWTO-2.html

* -> T

tnx

Možná, že někdo může sestavit seznam s MCU
či CPU
to můžete opravdu dostanete zdarma jako vzorek dotaz?

Jako:

ATMEL: AT91xxxx ARM7TDMI core, zdarma vzorky z www.atmel.com

doufejme, že mnohem více?

Můžete požádat pic miliontin z www.microchip.com, pokud nežijí v Polsku, Turecko, Rusko, Maďarsko, Rumunsko, Ukrajina, Bulharsko, Česká republika, Bosna, Afrika, Jugoslávie, Egypt a Slovensko!I nemůže požadovat!

Přidat Pákistánu do výše uvedeného seznamu, jak dobře.

Enybody můžete mi říct, kde mohu získat zdarma vzorky různých přístrojů ARM

jasan napsal:

Můžete požádat pic miliontin z www.microchip.com, pokud nežijí v Polsku, Turecko, Rusko, Maďarsko, Rumunsko, Ukrajina, Bulharsko, Česká republika, Bosna, Afrika, Jugoslávie, Egypt a Slovensko!
I nemůže požadovat!

Brazílie a některé další Jižní / Střední Amerika taky!

Gorkin.

Jsem překvapen, nikdo se nanese tento let:

Lattice Semiconductor Mico32 32-bit RISC mikroprocesor
http://www.latticesemi.com/products/intellectualproperty/ipcores/mico32/index.cfm

Distribuován pod GPL licencí.

Verilog 2001 RTL Zdroj-kód
GNU toolchain (GCC, binutils, GDB), atd.

===

RTL potřebuje straně-úprava kompilace v Xilinx Webpack 9,1 nebo qu (at) rtus II 7.1.(Jednoduché změny ...)

Kluci ...nedostávají nežádoucí pásy ..zdarma se rozumí konstrukce je otevřená s VHDL / RTL kód ...ne vzorky zdarma!

Jsem zvažuje vytvoření globální zdarma vzorek distribuční bod, můj společnosti budou kupovat žetony a loď je z místa na dalším společnostem neumožňují tak dlouho, dokud nebude žádné přerušení obchodu.Zahrnut by být takové položky, jako jsou GPS moduly, Atmel a mikročipovými MCU, s A / D převodníků, LIPO
na zachytávání videa jednotek, DSP atd. Není
to by byl požadavek, aby stát co je a co můžete očekávat, nebo se dostat z toho jsme by se tak učinit dohodu posílat zboží zdarma výměnou za 1% podílu na zisku, pokud je položka komerčně prodávány.

bych měla zájem na vás zpětnou vazbu ohledně toho, zda stojí za to jeho práce.

Fox

foxabilo napsal:

Jsem zvažuje vytvoření globální zdarma vzorek distribuční bod, můj společnosti budou kupovat žetony a loď je z místa na dalším společnostem neumožňují tak dlouho, dokud nebude žádné přerušení obchodu.
Zahrnut by být takové položky, jako jsou GPS moduly, Atmel a mikročipovými MCU, s A / D převodníků, LIPO na zachytávání videa jednotek, DSP atd. Není to by byl požadavek, aby stát co je a co můžete očekávat, nebo se dostat z toho jsme by se tak učinit dohodu posílat zboží zdarma výměnou za 1% podílu na zisku, pokud je položka komerčně prodávány.Já bych měla zájem na vás zpětnou vazbu ohledně toho, zda stojí za to jeho práce.Fox

To není ment jako neziskové podniku, ztráty budou kompenzovány proti daňovým a je umožnit množství vývojářů tam měla jít.

A pokud jde o mé potenciální odplata, vše trvá jeden design, který umožňuje, ztrátě části se lidé, kteří přijmou a spustí se všechny části dohody, pokud by lidé ar5e nalezen prodávali na eBay pak budou mít již zařízení zaslány jim také tyto díly nejsou extrémně vysoké hodnoty stejně a vzorky by byl omezený počet za určité období zabránit lidem z jejich používání jako příjem.

Mým cílem tohoto projektu je, aby se zabránilo zklamání jsem měl po mnoho let byla zamítnuta s tím firem zdarma vzorek, dnes hlavní podporovatel jsem zase nevyžádaných vzorků deliverys daleko, že systém není nastaven správně.

Myšlenky jsou tam,
ale jen některé podporu,
stejně jako technická podpora, to je v případě tohoto fóra a další, stejně jako to přijít, velmi pochybuji, když mnoho lidí tady hovor mikročipovými získat pomoc, když jde o OEM vybavení, jako jsou GPS moduly budeme lodní vlastní design a vyberte všechny ostatní, kteří mají plné listů a specifikace k dispozici, a jako vždy theres desky.

foxabilo napsal:

To není ment jako neziskové podniku, ztráty budou kompenzovány proti daňovým a je umožnit množství vývojářů tam měla jít.A pokud jde o mé potenciální odplata, vše trvá jeden design, který umožňuje, ztrátě části se lidé, kteří přijmou a spustí se všechny části dohody, pokud by lidé ar5e nalezen prodávali na eBay pak budou mít již zařízení zaslány jim také tyto díly nejsou extrémně vysoké hodnoty stejně a vzorky by byl omezený počet za určité období zabránit lidem z jejich používání jako příjem.Mým cílem tohoto projektu je, aby se zabránilo zklamání jsem měl po mnoho let byla zamítnuta s tím firem zdarma vzorek, dnes hlavní podporovatel jsem zase nevyžádaných vzorků deliverys daleko, že systém není nastaven správně.Myšlenky jsou tam, ale jen některé podporu, stejně jako technická podpora, to je v případě tohoto fóra a další, stejně jako to přijít, velmi pochybuji, když mnoho lidí tady hovor mikročipovými získat pomoc, když jde o OEM vybavení, jako jsou GPS moduly budeme lodní vlastní design a vyberte všechny ostatní, kteří mají plné listů a specifikace k dispozici, a jako vždy theres desky.

Kluci:

Jen rychlý dotaz.
Jakékoliv zdarma DSP jádro rád TMS320C50?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back