Vstupní impedance v HFFS

T

tketke2002

Guest
Nazdar,

Každý, kdo vědí, proč je vstupní impedance antény změn, kdy v případě, že soustředěný přístavu letadlo používané pro soustředěný přístav se změní v rozměrech?

Jsem simulováním planární anténu s drážkou, která je krmena alumped přístav 1x0.5 mm (rovina).Kdybych změně rozměrů 1x0.1 nebo jiná než vstupní impedance antény je značně změnilo ...

Má někdo vysvětlení ...tony

Nazdar
soustředěný rozdíl zdroje je aproximována způsobem definovat přístavu
na strukturu
Budete přidělit impedance raději HFSS výpočtu

Pokud jste lokk v oblasti excitace a soustředěný portu
najdete Efield konstanta na povrchu přístavu
a to by mohlo být, že v případě, že nepoužíváte přiměřené plochy pro soustředěný portu
Své výsledky můžete změnit

Rugbyfun

Ahoj Rugbyfun,

Chápu, ale někdy přístavu antény je uvnitř modelu a myslím, že je to jen možné použít soustředěný přístavu v tomto případě ...
Je to pak nejpřesnější používat přístavu co nejmenší?tony

A jak to víš vstupní impedance,
a to zejména pomocí microstrip krmivo?, zda bych měl brát accout z microstrip nebo ne?Díky!

v tomto případě nemám microstrip připojení k anténě, ale připojení je přímo k anténě struktura ... takže mám použít soustředěný přístavu zde

Pro soustředěný porty jsou dva hlavní zdroje chyb.

1). Přístavu síly konstantní E pole.Neexistuje žádný fázový přechod na tak vysoké frekvenci je to samozřejmě špatně.Vedení přístavu menší než 0,1 lambda bude minimalizovat tato chyba.

2.) Port nespojitosti chybu.Například na microstrip line, vlnu přístavu řeší pro módu, která propaguje podél microstrip a pak excites že režim.Existuje jen velmi malý rozdíl v buzení a rozmnožovací režimu.Nicméně uvedení soustředěný přístavu mezi vozovkou a microstrip bude rozčilit nekonečný počet způsobů.Všechny tyto režimy, ale jeden rozklady exponenciálně.Pokud se kterýkoli moc párům struktury prostřednictvím některého z těchto způsobů kažení, budete mít divné výsledky.To lze předejít vedení přístavu menší než 0,1 lambda.

Shrneme-li, udržet soustředěný přístavy menší než 0,1 lambda.Čím menší je opravdu lepší.

Vážení Willey,

Jsem udržet soustředěný přístavu jako malé, jako já,
mám použít mnohem menší rozměry pak 0,1 lambda.Například se od 0,1 mm až 0,01 mm pro zúčastněné frekvencí 3 GHz stále dává cinsidderable rozdíl Z hodnot.Díky za vaše odpovědi

tony

Dejte šířka přístavu stejný jako rozměr ur dipól ... délka může být menší než 0,1 lambda ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back