VTR rozhraní obvodu

B

BABESH

Guest
Mám Pt-100 potřebuji obvod, jehož rozlišení je 1mV změny na 0,1 stupně C změn. V současné době pracuji s CKT, jehož rozlišení je 0.03mV za 0,1 DegreeC, ale já nechci pracovat v této oblasti. Veškeré obvody tohoto druhu? TKS

Podívejte se na přiložené fotografii .. Pokud potřebujete 1mV na výstupu 0,1 ° 49.99kΩ změna odporu ≈ 250kΩ - to nastaví zisk na 26 - a výstup tohoto zesilovače bude vyrábět pro každý 1mV 0,1 ° .. S pozdravem, IanP

Dobrý den, IanP TKS pro CKT, ale mám pochybnosti o vnitřní posun op-amp, bude to CKT tuto náhradu? jakýmkoli způsobem Pokusím se to na chleba palubě. TKS - babesh: D

Ahoj jsem stejný problém před pár měsíci. Mám okruh, který bude dávat 20 mV pro změnu 0,1 C. To bylo složené z IA, OPmp a aktivní LPF. Nemohu poslat e-mailem u. ale já jsem mohl pomoci u imlemting ve své vlastní:) [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 6 minutách: [/color] [/size] IA: přístrojový zesilovač s OZ bylo použito k nastavení vyrovnat a konečnou úpravu zisku. Aktivní LPF: bylo eleminate zdroj hluku díky Full / half wave usměrňovač. Také tam byly aktuální vyvěrá, který byl použit pro krmení snímač refrence proudu

Hi Babesh .. Už u dostat výstup z výše CKT?? Snažil jsem se CKT na chleba palubě, stejně jako u simulace, ale to nic `t práce ... Máte-li jakékoli obvod pro propojení PT100 .. je to tady u po?? Díky ...

Ahoj Vipul, udělal jsem to bez použití zdroje proudu. Můj okruh je jen jeden neinvertující konfiguraci. s + Ve krmena 500mV Vref, RF = 100Ohms, R1 = Pt100. Je to dobře fungoval .... Díky Babesh.

Ahoj Babesh, Díky za odpovědi ... Vlastně jsem si výstup obvodu s některými změnami ... Díky, Vipul

Dobrý den, můžete mi obvodu myšlenka, že převod 0,1 stupňů Celsia na 10 mV? Odpověď mě brzy S pozdravem, Mitul Shinde

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back