Vyžadovat schéma

C

csr1981

Guest
Zdravím všechny, mám mod Counter-60. Použití tohoto obvodu chci generovat waveform.For například když pult v počítání 0 bych měl dostat ven dát jako 1, když to počítání 1 výstup by měl být 0, pokud je to počítá 2 výstup by měl být 1, když je počítání 3 Výstup by měl být 0 ...... když je počítání 56 výstup by měl být 1, když je počítání 57 z dal by měl být 0 když s to je počítání 58 výstup by měl být 1, když je počítání 59 výstup by měl být 1 , podle tabulky přiložené níže. Mám v plánu použít EEPROM, ale není schopen poznat, jak začít. Bude i rozhraní výstup čítače na adresu řádku EEPROM? Ale pak, jak psát data v EEPROM? Požádat o pomoc z vás.

Nejste si jisti, jestli se mi to správně .... Máte-mod-60 proti a 6 výstupních linek b5 b4 b3 b2 b1 b0-li u řádku připojit k B0 NOT bráně a navazujícího brány nebo s jinými vstupní brány nebo jsou poskytovány AND'ing b1 b3 b4 b5.

Díky John na okruhu. Nicméně výstup obvodu není práce pro mě, jako chci být jako výstupní soubor přiložený níže.

Zkuste tohle, by mohlo fungovat, pokud máte mod-60 asynchronní čítač ...

Díky opět John. Logika pracovala. Můžete mi dát logiku realizovat výstup jako přiložený níže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back