Vyberte si zařízení

A

Alex Max

Guest
Zdravím všechny, musím najít 16 bit zařízení, které má nejméně 12 analogových vstupů (12 kanálů MUX) plus 6 PWM výstupy (mé žádosti je 6 kanálů bodu maximálního výkonu stopař) a několik dalších více společných rysů (i2c, multiplikátor, RISC architekturu a tak dále). Byl bych moc vděčný žádné připomínky, jak jsem ani nevím, dobře různých výrobců 16 bit MCU:. (I jen seznam 16 manufacurers bit MCU vyplatí podívat se na by bylo skvělé mít na začátku mého šetření zatím , měl jsem se podívat na zařízení Microchip. Mají 16 kanálů ADC k dispozici zařízení, ale 5 PWM výstupů se zdá být maximální. Také jsem se podíval na MSP430s TI, s aľ 7 PWM výstupů (časovač B7 modul), ale max. 8 vstupních ADC! Co je dobré dál? Jak asi Motorolas, nic dobrého pro mé žádosti? Také jsem slyšel o pár dalších MCU výrobců, jako jsou Hitachi, NEC, OKI, ale já jsem naprosto bezradný. Děkuji Vám za děkuji za případné připomínky. Všechno nejlepší, Alex

Ahoj Alen, mohu navrhnout 8051 jádro s 16 bit ADC, RISC architektuře a všem, že. Dokonce 6 PWM výstupu mohou být generovány pomocí programovatelné počítadlo pole. Ale může být budete muset dát 16-1 analogový MUX nebo (dva 8-1 AMUX. Protože tam jsou 2 16 bit ADC) Tento uC plné jméno je C8051F060. Pokud použijete tento uC se ujistěte, že používáte externí odkaz pro menší noise.This uC je vyráběn SiLABS můžete navštívit www.silabs.com pro list. Tento uC má dva DAC také. Ale podívejte se na cenu. To může být trochu předražený v Indii jsem ho koupil pro 1800Rs (asi 36 $) jde, Sudhir

Ahoj můžete použít ARM jádrem LPC213x nejlepší, on si to všechno plus mnoho dalších funkcí a nižší náklady od 8051Fxxx Ale je to 32 bitové ovladače Všechno nejlepší Bobi

Kluci, je Vaše vstupní opravdu ocenil. Budu mít detailní pohled na doporučené zařízení, zda zapadají .. Nevadí mi jít na 32 bitů opravdu na rozdíl od extra spotřeba energie často spojena k tomu (to je solární / baterie poháněla aplikace), takže je to asi dobrý návrh. Děkuji vám!

Ahoj Alex, Vyzkoušejte nové řady dsPIC ic řízení motoru od Microchip, 4-5 párů pwm, 16 bit ,6-10 kanálový ADC 10-12 bitů, 120 mips operation.Optimised pro c oblouk, PLL, kontrolní algo pro pwm, pid, SPI, I2C, ausart, flash eeprom. Vybral IC, aby odpovídaly vašim need.Demo verze C 30 překladač ke stažení zdarma. Doufám, že to pomůže.

Na zdraví Alliegro. Právě jsem si uvědomil, mám větší problém opravdu: Zařízení musí být cmos otp spíše než blesk: (To je z důvodu spolehlivosti (citlivost na záření především) Na zdraví, Alex.

Vyzkoušejte nové 16-bitové mikroprocesory řady PIC24 z mikročipu. Mají 1,5 Megasamles / sec AD, a to je asi 12-kanálů.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back