Vybudovat DIY Audio infračervený vysílač??

T

thomgun_lc

Guest
Jak poslat zvukový signál z mikrofonu a reproduktoru bez kabelu, ale pomocí infračerveného portu?

Wow, to je v pohodě, budu se snažit, aby zařízení. Budu stavět dva páry pro plně duplexní komunikaci

Dobrý den, pane Jak dlouho typické IR vysílač může pokrýt, Im plánuje vytvořit spojení mezi dvěma počítači asi 250-300 metrů daleko, je to možné?

Ahoj the_risk_master, ale typické IR vysílač rozsah je cca 10 m (max). typické IR vysílač bude pracovat na nízké frekvenci, takže vaše spojení bude velmi pomalý. a U by měl vědět, že IR paprsky nebude bybass překážky (jako jsou zdi atd. ..), a to říkám protože jsem si představit, 300 m bez překážek, pokud se chystáte nastavit připojení na poušti: D: D. U můžete použít RF připojení místo.

the_risk_master jsem thik, že to lze udělat, ale tím, že nahradí IR LED s laserové diody a některé objektivy .... Ale, jak hassenman poznamenal, bylo by jednodušší použít RF komunikace ..

Ahoj, snažím se vytvořit Tento infračervený Audio transmitter.I snažit budovat infračervený vysílač audio první. Schéma s popisem v http://www.i-hacked.com/content/view/30/58/.I se snaží stavět vysílače a připojte jej s mým PDA, které vytváří zvuk. Snažím se sledovat infračervené (pomocí digitálního fotoaparátu, protože lidské oko nevidí IR světlo) a infračervené blikají na zdroj zvuku. (Je to práce) problémy, přicházejí v přijímači. Mám vytvořit stejný přijímač, který na webu, ale to neznamená, že zvuk, co je špatně. Snažím se použít dva přijímače komponent, jako jsou fotodiodou a Fototranzistor, ale výsledek je stejný, to nefunguje.

Zkuste Měří napětí na výstupu .. Je nějaký? Je možné, že přijímač je příliš citlivé, takže nasycené mastné kyseliny z okolního světla. Zkuste najít IR fotodioda odpovídající vlnové délce diody U použité ve vysílači.

Dobrý den pane Beowolf, díky za odpověď (i Hassenman), takže pokud Im bude pro spojení dvou PC 250-300m daleko, jaký typ RF techniky komunikace bych měl znamenat, bez použití mikrovlnné trouby? Díky předem

Záleží na rychlosti, kterou chcete dosáhnout a typu připojení, které chcete. Předpokládám, že chcete vytvořit síť (přes TCP / IP). Jde o to ... Pokud chcete trénovat s připojením RF, může u stavby některých DIY RF tranciever (nyní mám na mysli použití rfPICs). Ale pokud máte v úmyslu použít vážně snaží se standardní WiFi zařízení. V mé zemi, náklady na PCI karta WiFi kolem 25-30?, A to oblast, kterou lze použít domácí antény. Budování bude trvat minimálně 1 měsíc, pokud víte, jak naprogramovat PIC, a to vás bude stát polovinu ceny WiFi, ale to je rychlost bude 100 krát méně.

Snažil jsem se postavit IR audio vysílač, který je v s www.i-hacked.com/content/view/30/58/.It "pracoval. I udělat nějaké změny, ale to stále ještě hodně hluku, než je přenášena zvuk. Je to hrozné. Četl jsem nějaký článek, a navrhují modulovat zvuk, používat operační zesilovač modulovat zvuk s vlnou trojúhelníku, a proto může produkovat PWM signál. Po vysílání, pomocí low-pass filtr demodulovat, ale jak na to? Ví někdo jednoduchý trojúhelník vln s použitím operačního zesilovače?

Thx Pokusím se postavit, že tak mohu upravovat zvuk, aby se zabránilo hluku

Zapomněl jsem na reciving konečném použití schmidtt vyvolalo logiky (74HC14), eliminovat hluk a dostat jasný signál, spusťte jej přes LPF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back