Vyhnout se zamotaný dráty pro dc motor

J

javierpindter

Guest
Dobrý den, v první řadě díky všem.Jsem pracující na POV zobrazení projektu.Můj problém je, že nemám představu o tom, jak zabránit tomu, aby se dráty z LED bar být zapletený na motor
na hřídel, kdy začíná vrtule pohybu.Ovládací deska je o statickou pozici vedle motoru.Díky opět za jakýkoli podnět.

W sieci pojawiły się kolejne zdjęcia nadchodzących kart graficznych firmy AMD z serii Radeon HD 6000, których oficjalna premiera odbędzie dokładnie za tydzień -...

Read more...

Viděl jsem dva způsoby uskutečňování tohoto.Zde může být jiné.

1.Použití kartáče a skluzu kroužky převést signály ze stacionární části na spřádání motor.To je stejně jedno alternátor se moc na rotoru.Hřídel má řadu izolovaných kroužků.Kroužky pak mají vodiče běh na vaše rady.kartáče jízda na tyto kroužky a provádět potřebná energie nebo signálů.

2.Druhou metodu je nutné vytvořit transformátor mezi přádelnictví straně a stacionární část.Transformátoru vede přes jeden střídavého napětí, které je pak rektifikovaný produkovat výkon pro POV displej.

Obě metody vyžadují ovládání elektroniky, které mají být uváděny na spřádání část.To je, aby minimalizoval počet signálů, které musí být tranferred přes stacionární na spřádané hranici.

banjo napsal:

Viděl jsem dva způsoby uskutečňování tohoto.
Zde může být jiné.1.
Použití kartáče a skluzu kroužky převést signály ze stacionární části na spřádání motor.
To je stejně jedno alternátor se moc na rotoru.
Hřídel má řadu izolovaných kroužků.
Kroužky pak mají vodiče běh na vaše rady.
kartáče jízda na tyto kroužky a provádět potřebná energie nebo signálů.2.
Druhou metodu je nutné vytvořit transformátor mezi přádelnictví straně a stacionární část.
Transformátoru vede přes jeden střídavého napětí, které je pak rektifikovaný produkovat výkon pro POV displej.Obě metody vyžadují ovládání elektroniky, které mají být uváděny na spřádání část.
To je, aby minimalizoval počet signálů, které musí být tranferred přes stacionární na spřádané hranici.

Další možností, která byla použita, vyžaduje úpravu motorového případ / opatřené na konci hřídele.Původní ložisko je odstraněn a zlikvidován v případě, rozšířené přijmout větší ložiska s větším I / D, a rukávu je pak použita na trase mezi dráty ložiska a armatur a celou věc znovu-montované.

Celý proces lze nalézt zde:
http://www.metricmind.com/clock/clock.htm

HTH.

Mickster napsal:

Další možností, která byla použita, vyžaduje úpravu motorového případ / opatřené na konci hřídele.
Původní ložisko je odstraněn a zlikvidován v případě, rozšířené přijmout větší ložiska s větším I / D, a rukávu je pak použita na trase mezi dráty ložiska a armatur a celou věc znovu-montované.Celý proces lze nalézt zde:

http://www.metricmind.com/clock/clock.htmHTH.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back