Vynaložených Gerber souborů z Allegro na továrnu

R

ronf6co

Guest
Dobrý den, právě jsem dokončil uspořádání velmi komplikované okruhu Allegro 16,3, já posílám svého Gerber do továrny, které produkují, že se u všech vrstvách lze představit. Thet mi poslal ve formátu PDF, které vyžadují všechny soubory formátu gerbers, které potřebují, a já opravdu nevím, jak exportovat nic z toho. Já jsem dodal PDF a říkám soubory musím a budu velmi appruciate Jestli někdo může mi říct, jak exportovat tyto soubory: 1) LC1612D.gtl - horní vrstva Photoplot 2) LC1612D.gbl - spodní vrstva Photoplot 3) LC1612D. GTS - Top pájecí maska Photoplot 4) LC1612D.gbs - Spodní pájecí maska Photoplot 5) LC1612D.gto - Top Překrýt Photoplot 6) LC1612D.gbo - Spodní Překrýt Photoplot 7) LC1612D.gp1 - interní rovině 1 Photoplot 8) LC1612D. GP2 - Vnitřní roviny 2 Photoplot 9) LC1612D.gd1 - vrtačka kreslení Photoplot 10) LC1612D.gg1 - vrtací pouzdro Photoplot 11) LC1612D.drl - NC vrtání Photoplot 12) LC1612D.drr - NC vrtání zprávy 13) LC1612D.ldp - vrstva páry Export souboru pro PCB 14) LC1612D.rul - DRC Pravidla souboru exportu PCB 15) LC1612D - RoundHoles.txt - NC vrtání List 16) LC1612D - SlotHoles.txt - NC vrtání List 17) LC1612D.REP - Jednotlivé vrstvy používají clony List 18 ) LC1612D.apr - clona 19) LC1612D.EXTREP - Gerber soubory rozšíření zprávy 20) LC1612D.GTP - Top pájecí pasty Photoplot 21) LC1612D.GBP - Spodní pájecí pasty Photoplot

Zkuste tohle: [url = http://starredreviews.com/gerber-file-generation-in-allegro/7484/] Gerber tvorbu souborů v Allegro [/url] Můžete totiž Google Search vytvářet Gerber data.

Dobrý den, opět manufactore SAI, že není v mých otline Gerber, v mém vzhledu já mám jeden v představenstvu Geomtry / osnovy, ale i dont vidět v Gerber a manufacotrer také může někdo pomoct s tím? Děkujeme!

pokusit se ověřit název vrstvy v rozvržení a zkontrolujte, zda-li generování Gerber data.

Dobrý den ronf6co můžete přidat desku obrys ve výrobě umění tabulku souborů ručně. 1. vypnout všechny vrstvy viditelnosti. 2. Zapněte obrys geomenty rady. 3. Přejít na výrobu uměleckých pracovní stůl. 4. Vyberte jeden z, složky umění souboru (např.: nahoře) 5. klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Přidat možnost. 6, Know představenstva obrys jeho přidána. Umělecké seznamu souborů generovat photoplot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back