vyrovnávací problém.

V

vahidkh6222

Guest
Ahoj přátelé
Snažím se, aby simulovaly vyrovnání některých souvisejících papír, ale já jsem naprosto zmaten to notace.
konkrétně, zde je malá část papíru.jak vidíte, je rovnice pro sbližování yi (k) (i-té kanál výstup) od sebe tvořit některé nákladové funkce d (k), d (k) = yi (k) y `-i (k))

[/ img]

I dont pochopit, jaké to je přiblížení (již máme yi (k), pak proč musíme sblížit to znovu, a co by se stalo v konvergenčních stavu tak, že d (k) se stane nulou?)

v praxi, matice inverzní operace se stane odlišná od * Y Y 'je singulární.tak ...

jakékoliv nápady, rady, návrhy nebo opravdu chyběla.
Thanks in advancePS: můžeme vidět inv (Yi '* Yi), Yi' jako pseudoinverse z Yi, ale to, co navrhujete?!když jsme se množí Yi zleva, dostaneme stejný yi (k)!!any ideas?
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Má to smysl:

Máte výstupy y (k-1) na y (KL) (v minulosti vzorků).Nyní chcete předpovědět, co je další vzorek, tj. y (k) bude, [nazývá y '(k)].Pro toto použití (k).Později poté, co dostanete skutečnou y (k), použijete rozdíl zlepšit své předpovědi pro příště, nějak.Klíčovým bodem je odhad na _moment_k_Jak?
-b

jo to smysl, ale co konvergence stavu.co by se stalo tak, že d (k) se označují jako nula?!

Vaše dotazy jsou;
1.již máme yi (k), pak proč se musíme sblížit znovu?
Odpověď: Ano, máme "yi (k)", ale nemáme žádné "Yi".Cílem je sblížit "Yi", nikoli yi (k).Má to smysl?
2.co by se stalo v konvergenčních stavu tak, že d (k) se stane nulou?
Přijmout otevřením telef: Je iterační smyčky, která se blíží Yi, takže když se sblíží Yi na správnou hodnotu, "d" se rovná nule a smyčka dostane ukončen, a je hotovo.Přidána poté, co 57 minut:počkejte,
Vzal jsem si podívat se na problém znovu a mrzí mě, myslím, že jsem se spletl."Yi" je také známo, protože se skládá z yi (k).
bulx má naprostou pravdu, to je pravda, cílem se zdá být najít nedávný výstup pohledem na předchozí připomínky, sorry za to.

Snažím se, aby výklad ...

Když d (k) konverguje, pak je váš odhad y (k) a zjistil, y (k), jsou stejné.když víte, předávat x, to znamená, že máte vypočtené H, kanál ze svého odhadu.A použít tento kanál pro vyrovnání.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back