Vysoké napětí diferenční vstupní

T

theblond

Guest
Vážení všichni! Chtěl bych se zeptat o radu budovy vstupní fázi svého zařízení. Je třeba zvládnout alespoň 350V (0-k-vrchol). Mohu to udělat v jediném skončil, ale to by mělo být rozdíl (avoding důvod problémů a pro lepší CMRR). Bude převést vstupní napětí na úroveň toho, co lze zpracovat snadné. Jakékoliv připomínky jsou vítány.

Jaká je frekvence, šířka pásma, současný požadavek, atd.? Je to digitální, lineární, nebo co? S nic jiného, jít dál, to zní jako vaše požadavky budou splněny transformátoru. Prostě o tom, že signál je rozdíl neposkytuje dostatek informací pro smysluplnou odpověď na vaši otázku.

Ahoj, Máte pravdu není plně kvalifikovaný dotaz. To bude vstupní fázi mé DSO. Chci měřit vyšší napětí než 5V nebo 50V. Rozhodl jsem se rozšířit rozsah vstupního napětí na 350V (peak). V současné době je vstup šířku pásma přibližně 1MHz (2MSPS). Tak si myslím, že vstupní šířky pásma může o 1MHz. Obecně transformátor je dobrá volba, ale v tomto případě si myslím, že nemá dostatečnou šířku pásma. Mám pravdu? Není tam žádná kritická aktuální recuirement, to musí řídit jen další zesilovací stupeň. To je vše. Pokud bych vědět, jak na design této fázi, později jsem si rozšířit své horní pásma, aby se vešly mé další požadavky na konstrukci.

Zní to, jako vše, co potřebujete, je konvenční x10 rozsah sondy - buď skončil jeden nebo diferenciální design. Váš 350V by pak být zmenšen na 35V, a by snadno měřitelné na 50V nastavení vstupní útlum.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back