Vysoké PSRR CMOS operační zesilovač

C

cinch

Guest
Jak dosáhnout-80dB PSRR v p vstup 2 stupně operační zesilovač?JÁ am prospěch PSRR jen-30dB.

AMD zapowiedziało, że nie przewiduje żadnych większych zmian jeśli chodzi o platformy APU z podstawką FM2+ aż do roku 2016. Opóżnienie z spowodowane jest wieloma czynnikami zewnętrznymi np. wdrażaniem DDR4 oraz projektem nazywanym przez AMD "project Fast-Forward", który ma na celu zintegrowanie pamięci o dużej przepustowości (high-bandwidth memory)...

Read more...

cinch napsal:

Jak dosáhnout-80dB PSRR v p vstup 2 stupně operační zesilovač?
JÁ am prospěch PSRR jen-30dB.

Jisté je, že někteří z vašich tranzistorů je ve své lineární oblasti.

Humungus napsal:

Jisté je, že někteří z vašich tranzistorů je ve své lineární oblasti.

Ověřil jsem si to znovu.všechny tranzistory v saturaci.yeah!jeho CMOS operační zesilovač.2 stupně jeho CMOS operační zesilovač s víčkem a mlynář nulling odpor.jeho stejný standard CKT uveden v hollberg, ale malý rozdíl je jeho p vstup.2 této fázi následuje zdroj následovník řídit odporové zátěži.Nejsem schopen po schéma, to je yi dávám popis.

cinch napsal:

Ověřil jsem si to znovu.
všechny tranzistory v saturaci.
yeah!
jeho CMOS operační zesilovač.
2 stupně jeho CMOS operační zesilovač s víčkem a mlynář nulling odpor.
jeho stejný standard CKT uveden v hollberg, ale malý rozdíl je jeho p vstup.
2 této fázi následuje zdroj následovník řídit odporové zátěži.
Nejsem schopen po schéma, to je yi dávám popis.

I am using 0,35 um technologií.
vstupní tranzistor délky r 5.3e-6 m.proudové zrcadlo a ocas tranzistoru délky r 2um.Druhá fáze vstupní tranzistor je 8e-6m.Zbytek všechny tranzistory 2um.proud je určen 15um.Zní 1 minuta:i střední proud 15uA.Vkládá minut 1 hodina 5:yeah!Mám 80 dB PSRR kdy já větší délky proudové zrcadlo a ocas tranzistor ...Díky moc

Zkuste cascode strukturu a zvýšit délku kanálu.Také zkontrolujte
kompenzační metody, které používáte.Buffer (společná brána), může být
vloženo k přerušení dodávky ==> Výstup cesty atd. ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back