Vysoký výkon planární anténu

J

Jurbrian

Guest
Nazdar!

Má někdo znát žádné planární anténu nebo jakýkoliv substrát pro microstrip anténami, které mohou zpracovávat / podpora vysokého výkonu?Mám na mysli něco kolem 4 kW.Jsem začínající projekt na planární anténu array pro dálkový průzkum, ale jsem s problémy v nalezení apropriate prvek, který podporuje vysoký výkon.

Díky!

Pokud je anténa má být rovinné a jsem předpokládat, že jste znamenat microstrip strukturu.Možná byste měli zvážit keramických dielektrických.

Další možností je planární vlnovod štěrbinový array.

Nemusíte uvádět požadovanou vlnovou délku nebo na šířku pásma.Kolik získají ještě chcete?Jaké jsou požadavky na velikost?Jaké je uplatnění?Jaké jsou požadavky na krmení?

Prostě některé věci je třeba zvážit.

Anténa bude použit v poli, pro dálkový průzkum uplatnění.Tato pásma by měla být od 350 do 450 MHz,
přičemž zisk nemůže být nižší než 9 dB.Prostoru pro pole je omezeno na 1.3x0.8 m.

Nemyslím si, že jen v microstrip antény, ale v PIFAs stejně.To záleží na výpočetním výkonu podporovány.

Děkujeme vám!

Založené na velikosti otvorů a získat požadavek bych zvážila pyramidální roh jako alternativu.Je snadné vyrobit a těžce zranil se přenášený výkon, zejména pokud můžete použít vlnovodná to feed it.

Obchodní rohy jsou k dispozici.Podívejte se na MI technologie a vy můžete najít to, co potřebujeme, a ušetřit si čas na návrh jednoho.

Můžu hádat námitku na roh.Je to vzhledem k tomu, že anténa je vždy příliš DA! @ # Velká.

Vážení Jurbrian,

I některé se shodují s repliers pravdu.S vysokým výkonem, že manipulace, a chcete, aby se v poli na konci, je rozumnější použít vlnovody místo.Tyto prvky jsou velmi dobře známé zvládnout vysoké napájení.

Nebo možná, něco si můžete myslet, mikro-obráběné PIFAs.To znamená, případně pevné kovové PIFA ale suspendované ve vzduchu.Takže všechny konstrukce rovnice je založena na vzduch-substrát.Nevím, jestli to
bude fungovat, ale je to stojí za myšlení.

Doufám, že to pomůže,
Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back