vysoký zisk železniční dopravy na železniční operační zesilovač design - žádost o prostředky

N

naisare

Guest
Ahoj všem, chci navrhnout jedno železniční na železniční operační zesilovač pro napájení 3,3 V s vysokým ziskem. Nemá někdo má dobré reference pdf nebo documnent pro mě ladem. Mám v plánu použít složený cascode první fázi. Jsem navrhování této poprvé. díky

naisare: Navrhuji používat nízkonákladové LMV358 pro nováček je design studie. Je tu odkaz na okruhu LMV358 v manuálu. mikrofon

Normálně železniční dopravy na železnici zesilovače op použití doplňkové složený cascode jako vstupní fázi následuje fáze výstupu třídy AB. použití Google pro vyhledávání "Železnice na železniční zesilovač" můžete najít mnoho dokladů.

Železniční dopravy na železnici: diferenciální zesilovač s NMOS, zdroj proudu na GND paralelně s diferenciálem zesilovač s PMOS, proudový zdroj z Vdd * rozdíl NMOS nepracuje s malým napětím, ale PMOS rozdíl může. * PMOS rozdíl nepracuje s vysokým napětím, ale rozdíl je NMOS. * Ve středu obou PMOS a NMOS zesilovače mohou pracovat, ale zisk je vyšší z předchozích dvou možností. Nějaký gm kontroly by měly být přidány k vyrovnání gm dependance z dc bodu.

Ahoj. Pokud chcete, velmi velmi dobrý papír o rail-to-rail design, doporučuji "Kompaktní napájecí-Efektivní 3 V CMOS Rail-to-Rail vstup / výstup Operační zesilovač pro VLSI Mobilní knihovny", Ron Hogervorst et al , IEEE 1994 JSSC I 'm, zda jste' ll najít několik dobrých nápadů v něm. S pozdravem, EZT

viz tento dokument. Myslím, že to je užitečné pro vás.

ahoj, kdo může říct, co je železnice-na železnici OPA,: (, prostě to vysvětlit

[Quote = nemoium] ahoj, kdo může říct, co je železnice-na železnici, OPA,: (, prostě to vysvětlit [/quote] kolejnice na železniční znamená vstup společný režim rozsah a výstupní swing vaší operační zesilovač jsou obě plné nebo téměř kompletní dodávka rozsahu, jako z Vdd na GND.

Myslím, že klíč rail2rail je, jak ovládat Gm jako stálé! Potřebuji nějaké papíry, které zavádějí technologii.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back