Vysokofrekvenční Push-Pull DC-DC převodník Projektování

I

iftikhar_abid

Guest
Vážení kluci budu pracovat na vysoké frekvenci DC-DC převodník. Vzhledem k 50kHz vysoká spínací frekvence jsem čelí stále bodce a vyzváněcí signály na Přepady MOSFET, tyto výkyvy postupně tlumí ven, ale kvůli této mé špice mosfety dostane příliš horký. Pokud některý subjekt mohl sdílet nějaký nápad, vítám! Jde Iftikhar Abid

Ahoj, Wind transformátor správně, protože se s vysokou frekvencí, rozptylové indukce vytváří problém. Používejte správné komutační ke kontrole vrcholu. Používají malé odpory inbetween řidiče a mosfet brána ke snížení zvonění. Použijte vstupní cívky na správnou hodnotu. Pokud řeknete, podrobnosti týkající příkon a další údaje, mohu vám pomoci a může poskytnout detail obvodu. Díky.

Zkontrolujte, zda frekvence zvonění. Odkazovat na vědomí, app Unitrode na komutační design si můžete spočítat hodnoty res. A čepice. První kontrola těsnosti indukčnost vašeho transformátoru. Zvýšení hodnoty brány odporu ke snížení doby náběhu / poklesu čas. Tím se také sníží zvonění. Ale na podporu vytápění s tranzistory MOSFET, takže se nezvýší nad 33E/47E

Dovolte mi, abych se dostat zpět na původní dotaz:
, ale kvůli této mé špice mosfety dostane příliš horký
V závěru je s největší pravděpodobností nesprávné.. A pokud jde o navrhované snubbers:
to také dostane teplo do ... a člení ......
Snubbers jsou určeny k pohlcování energie. Takže je to v podstatě normální, že se zahřívá. Trik je v úpravě časová konstanta a impedanci tak, že oni jen (většinou) absorbují nechtěné vysokofrekvenční oscilace energie a trochu na frekvenci operační SMPS. Vzhledem k tomu ideální převodník průběh je čtverec-vlny s neomezeným kmitočtového spektra, je to v zásadě nemožné, a tak snubber dimenzování je vždy kompromis. Tak dlouho, jak hroty, nesmí se obávat poškození přístroje, které jsou hlavně problém generování rušení, ale nemají způsobit nadměrné ztráty. Nedávné MOSFET mají typicky integrovanou zenerovy diody-, že svorka hroty nad maximální VDS. Tímto způsobem je energie uložená v úniku indukčnost se dostala do ztrát. Absorbovat energii v snubber může jen zvýšit celkové ztráty. Musíte buď použít transformátor s menším úniku indukčnost nebo přepínač topologie, který využívá energie na primární. Klasický dva-tranzistor push-pull konvertor nemůže, bohužel.

Myslím, že musíme vidět schéma pak jen můžeme vyvodit nějaké závěry.

Tahmid moje vstupní napětí 385 voltů je výstupní je 145 voltů hroty jsou téměř 800 voltů, co návrh můžete udělat a dát svůj e-mail id, takže mohu vám můj e-mail schematické

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back