B
binaryninja
Guest
Může mi někdo prosím, pomozte mi pochopit, vysokofrekvenční transformátory aplikaci a použití? Při dodržení auto střídačů, které obvykle trvají na 12VDC a výstupní 110VAC/60Hz nebo 220VAC/50Hz, které používají malé málo transformátorů. Jsem za předpokladu, že jsou vysokofrekvenční transformátory. Jsou skutečně provádí nějakou výhodu? Mám na mysli jsou urychlení AC výstup vůbec od vstupu? Také, že jsem návrhu měniče pomocí h-most invertor designu, nebo dokonce h-most převodník. Jaký je rozdíl v použití normálního napájení transformátoru a vysokofrekvenční transformátor? Jsou vstupy do každé jiné napětí? Máte na podporu vstupu DC na vrchol střídavé napětí při použití vysokofrekvenční transformátor, nebo je to stále běží mimo 12V? Když se dívám na všechny příspěvky, u střídačů / zvýšení konvertory někdo vždy navrhuje "stačí použít vysokofrekvenční transformátor". Jak se vám použít? Nemohu najít žádné užitečné informace na netu. Chápu SMPS, I dont pochopit, jak používat vysokofrekvenční transformátor SMPS. Všechny vysokofrekvenční transformátory vidím online od distributorů mají malé výkonem. Pokud chci 200W na 110AC, jak mohu použít vysokofrekvenční transformátor? DÍKY! (Prosím, pomozte mi - to bylo zblázním)