Vysokofrekvenční zkušební signál DC motor

P

Pendragon

Guest
Ahoj všem

Potřebuji pomoc v následující situaci.Potřebuji vstříkněte vysoké frekvence (kHz) signál v DC motor při práci.Takže, zároveň budeme mít ve vinutí motoru DC aktuální od zdroje napájení a AC signál, který přišel z AC zdroje.

Jaké jsou vaše návrhy?I myšlení použít toroidní s jeho primární straně připojena k napájecímu zdroji, zatímco sekundární je zapojen v sérii s vinutím motoru.Je to dobré řešení?

S pozdravem
Pendragon

Właściciele największego serwisu społecznościowego na świecie wynajęli agencję PR, która miała inspirować dziennikarzy i blogerów do pisania krytycznych artykułów o Google. Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/370610/Jak.Facebook.z.Google.czarnym.PR.em.wojowal.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

Velký toroidní transformátor-band by měl fungovat ..
Možná budete muset přidat kondenzátor na stejnosměrné straně uzavřít smyčku pro AC signál ..
Já jsem nechtěl spoléhat na stejnosměrné napájení
pro 0Ω výstupní impedance ..

Pozdravy,
IanP

Jaká je četnost a úroveň, která se vstříkne?Je to pro backemf snímání?V toroidní excitace je třeba se vyhnout z důvodu vysoké motorového proudu.Může být vzduch gapped jádro bude potřeba.

Nazdar

Motor se bude podle současných 2,5 ampéry a zkušební frekvence bude rozdíl mezi 10kHz a 50kHz.

Díky

Pendragon

Chcete-li být upřímný, že nikdy.Můžete získat představu z patentů - zadejte na google řetězec níže:

" zadní emf místě vpichu: www.freepatentsonline.com"

Pozdravy

Smím vědět, co je smyslem nitrožilního ac takové vysoké frekvenci?

Pendragon napsal:

NazdarMotor se bude podle současných 2,5 ampéry a zkušební frekvence bude rozdíl mezi 10kHz a 50kHz.DíkyPendragon

Nazdar

Já pracuju s lineární komutovaným zdráhavost aktuátory.Motor fáze indukčnost parametr změnit s iniciátorem postavení a fáze proudu.Z konečných prvků softwarový nástroj nebo experimentální práce, mapu L (i, x) je možné získat.
Můj nápad je změřit indukčnost a DC proudu, v reálném čase, aby věděli, kde je iniciátorem je.
Indukčnost lze měřit pomocí nízkých AC signál.Průměrná hodnota od signálu získaného vynásobením napětí přes indukčnost podle současných pokročilých by pi / 2 dát výsledek proporcionální k indukčnosti.

Pokud někdo má zájem o podrobnější vysvětlení, prosím dejte mi vědět.S pozdravem

pokud je to i pochopit, že máte zájem o snímek L hodnotu.BTW i dont jak vaše servopohonem je pod napětím, ale pokud je založena PEM - modulování spadající době PWM provedeno mimo mikrodat mohla být levné injekčního roztoku micro pokud není dostatečně silný --
A právě na PWM výstup s výstupem 555 (555 začíná na klesající hraně), kde 555
je kondenzátoru nabíjecí zdroj je upravována podle AC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back